Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.09.2022 00:18

La Târgoviște,


A A

Campania „Schimbă pet-ul cu biletul”

Campania „Schimbă pet-ul cu biletul”

Vineri a debutat și la Târgoviște campania „Schimbă pet-ul cu biletul”. Aceasta se mai desfășoară în alte 64 de orașe din România. Regulile sunt foarte simple: fiecare persoană care a venit cu cinci pet-uri și le-a introdus în automatele amenajate în parcările supermarketului partener al acestei campanii, a primit un bilet de autobuz pentru transportul public local, de care poate beneficia în orice zi. La această campanie s-a alăturat și Primăria Târgoviște.

La eveniment a participat primarul Daniel Cristian Stan, însoțit de viceprimarul Monica Ilie și de reprezentanți ai Asociației de Tineret Dâmbovița. Campania este desfășurată la nivel național de Asociația Act for Tomorrow, în colaborare cu magazinele unui supermarket cunoscut  din România. În municipiul Târgoviște sunt trei magazine ale supermarketului respectiv. Campania mai beneficiază și de sprijinul Ministerului Mediului. Organizatorii au transmis că dacă această campanie va avea succes, vor mai fi organizate și altele în perioada următoare.

„Este o modalitate de a încuraja colectarea selectivă, este o modalitate de a încuraja și de a promova și transportul public în comun. Suntem foarte deschiși unor asemenea campanii, de natură să promoveze colectarea selectivă, iar pe de altă parte și să ofere un exemplu și pentru efectul practic, până la urmă, pentru că este o campanie națională și o campanie chiar europeană, și o campanie foarte-foarte utilă, în contextul în care discutăm despre reciclarea deșeurilor, de colectare selectivă. Aș vrea să mai menționez că ieri am depus un proiect important pe aceeași idee, și anume, colectarea selectivă. (...) Finanțarea este prin PNRR și reprezintă un pas important în această direcție. Reciclarea selectivă nu este un proces care se poate realiza de azi pe mâine. Este nevoie de conștientizare și de multă putere de convingere”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reabilitare de amploare la Târgoviște!
Sfidătoarea nesimțire
Hramul bisericii parohiei "Sfântul Voievod Neagoe Basarab"
Problema locurilor de veci nu mai există
Criză de oțelari la COS Târgoviște
A blama Uniunea Europeană...
80 de ani de activitate neîntreruptă la Stațiunea Piscicolă Nucet
Biserica, din nou alături de instituțiile sociale
Încă o săptămână de protest la Târgoviște
Cursele ilegale de mașini încă dau bătăi de cap localnicilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidătoarea nesimțire

George Coandă


Este clar, parlamentarii patriei, și de stânga, și de dreapta, și-au pierdut de-a binelea uzul rațiunii, căzând în plasa întinsă de UDMR. Propunând în Parlamentul României ca salariile parlamentarilor, administrației prezidențiale și publice locale să fie substanțial crescute, iar parlamentarii validând prin vot... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale