Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.09.2021 00:12

În Dâmbovița,


A A

Campania „M.A.I. etic, M.A.I. integru”

Campania „M.A.I. etic, M.A.I. integru”

În perioada 6 – 10 septembrie 2021, ofițerii de prevenire ai Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița, din cadrul Direcției Generale Anticorupție, au desfășurat activități preventive destinate polițiștilor din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din județul Dâmbovița, precum și conducerii școlilor de conducători auto, instructorilor auto și candidaților la obținerea permisului de conducere, atât la sediul structurii de poliție menționate, cât și în locații în care s-au desfășurat activitățile de examinare practică pentru obținerea permisului de conducere.

Cu această ocazie, cu sprijinul unei eleve – voluntar, au fost distribuite materiale de informare specifice domeniului de activitate, cu mesajul „Minimum 22 din 26 sunt norocoase!” și „Integritate pentru credibilitate” cetățenilor beneficiari ai serviciilor publice prezenți la ghișeele de la sediul de poliție mai sus menționat.

Totodată, materialele de informare anterior menționate au fost distribuite și personalului M.A.I. din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din județul Dâmbovița, directorilor/administratorilor școlilor de conducători auto, instructorilor auto și candidaților la obținerea permisului de conducere și au fost purtate discuții pe teme privind integritatea, punându-se accent pe riscurile  și consecințele săvârșirii faptelor de corupție  în domeniul regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, fiind încurajată atitudinea proactivă, de sesizare a unor astfel de infracțiuni, prin apelarea liniei telefonice gratuite Call center Anticorupție 0800 806 806.

Activitățile au fost desfășurate în cadrul campaniei naționale de promovare a integrității „M.A.I etic, M.A.I. integru”, fiind integrate „Săptămânii acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor”.

Reamintim că, la nivel local, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, al cărui sediu se află în municipiul Târgoviște, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245/632870.

Cetățenii județului Dâmbovița care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare gratuită la Call Center anticorupție 0800806806, prin e-mail la adresa: [email protected] sau direct la sediul structurii județene.

 

Serviciul Județean Anticorupție DâmbovițaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Secția de Cardiologie a SJUT va fi extinsă
Peste 870 de elevi din județul din Dâmbovița continuă programul Digitaliada
„Promenada inimilor” la Muzeul „Casa Romanței”
Intervenție riscantă în Bucegii dâmbovițeni
Activități preventive anticorupție
Vreme rea în zona montană
Sprijin pentru Centrul Rezidențial Pentru Persoane Vârstnice de la Răcari
Jandarmii, la evenimentul de ciclism din Pucioasa
Alte patru localități au intrat în scenariul Galben!
Jandarmii, la datorie la evenimentele de la Runcu și Mănești
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un festival liberal deloc banal… (I)

... dar în nici un caz al bunului simț, cum l-a văzut exaltatul jurnalist europarlamentar Rareș Bogdan.  A fost să fie un spectacol pus în scenă de casa de producție Iohannis-Câțu cu succes dinainte anunțat din deal de la Cotroceni și cu scoaterea din decor a lui Ludovic Orban - până duminică, 25 septembrie a.c., președintele marelui Partid Național Liberal.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale