Teme principale

Prima pagină (PDF)

Newsletter

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.09.2015 00:13

Ieri, la Pucioasa, pe o ploaie torențială,


A A

Camion căzut într-o groapă de pe DN 71

Camion căzut într-o groapă de pe DN 71

❚ Tronsonul care traversează orașul-stațiune a ajuns un coșmar rutier, după ce lucrările au fost abandonate de constructorii care n-au mai avut bani ❚ Conducătorul mastodontului a declarat că, dintr-o dată, carosabilul s-a surpat sub greutatea camionului, întrebându- se supărat și revoltat cine va plăti paguba suferită

CORVIN DUMITRICĂ


Un camion a căzut într-o groapă, după ce asfaltul s-a surpat sub greutatea acestuia. S-a întâmplat ieri, pe o ploaie torențială, pe Drumul Național 71 Târgoviște - Sinaia, în orașul Pucioasa, unde șoseaua se află în reparații. Situația acestui tronson este cunoscută de mult timp, lucrările fiind începute de mai mulți ani, însă abandonate de constructorii care nu au mai avut bani.

Conducătorul mastodontului a declarat că, dintr-o dată, carosabilul s-a surpat sub greutatea camionului:

„Ce să vă spun, dintr-o dată s-a surpat drumul, noroc că nu m-am răsturnat pe o parte, ca am tras de volan și am evitat să ajung pe o parte cu tirul. Atunci să fi văzut pagube materiale! Partea din față a camionului e scufundată toată și sunt oricum avarii, sunt pagube materiale, acum trebuie să vină o macara să mă scoată de acolo. Întrebarea e cine plătește? Tot noi? De ce nu plătesc cei de la Drumuri?”, se întreabă revoltat șoferul păgubit.

Amintim că DN 71 a ajuns un adevărat coșmar pentru șoferii care trec prin Pucioasa. Conducătorii auto spun că se lucrează de câțiva ani, iar acum a fost nevoie de puțină ploaie ca să se lase pământul și susțin nemulțumiți că drumul nu e unul național, ci industrial.

„Este inadmisibil ce se întâmplă, eu nu am văzut pe nicăieri un asemenea drum național. În toată România nu există așa ceva. Am mai trecut pe aici și toată vara nu am văzut pe nimeni la lucru. Păi atunci de ce ne mai mirăm că lucrările nu avansează?”, ne-a declarat un șofer din București.

Drumul se află în reabilitare în cadrul unui proiect derulat de Primăria Pucioasa prin Compania Națională de Investiții, care prevede inclusiv reabilitarea și extinderea parțială a rețelelor de apă și canalizare, cu o valoare de peste 25 de milioane de lei.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Zeci de școli și grădinite neautorizate
Primării acuzate în instanță pentru lipsă de transparență
Fostul director PDL al Electrica, Ioan Folescu, sub control judiciar pentru mită de peste 68 de miliarde lei vechi
Fostul director PDL al Electrica, Ioan Folescu, sub control judiciar pentru mită de peste 68 de miliarde lei vechi
Moșierul PMP din Moroeni - vicepreședinte al Consiliului Județean Ilfov cu susținerea PNL
Deputatul Florin Popescu, din nou în colimatorul presei naționale
Primării dâmbovițene, trimise la Parchet
Jaf de peste 1 milion de euro în primării dâmbovițene
Florin Popescu, "tranzacții în stradă" cu morman de euro la cutie
Gruparea Florin Popescu - Ioan Folescu, într-un denunț-bombă la DNA


Editorial

Revolta andronesciană...

...înlăuntrul PSD este un semnal de alarmă. Doamna Ecaterina Andronescu, un distins intelectual și autentic om de catedră universitară, nu cred că s-a trezit într-o dimineață prost dispusă, după ce a avut o noapte bântuită de vise urâte și, hodoronc-tronc, a pus mâna pe pix și pac! la războiu împotriva lui Liviu Dragnea.

Sunt convins că a făcut-o după o matură... [citește tot...]Follow artpress_tgv on Twitter


Poșta redacției: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in secțiunea dedicată postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale