Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.05.2022 00:13

Pentru astăzi,


A A

Camera de Comerț Dâmbovița refuză participarea la Bursa Locurilor de Muncă

Camera de Comerț Dâmbovița refuză participarea la Bursa Locurilor de Muncă

*Motivul? În Protocolul pe care AJOFM Dâmbovița l-a prezentat, Camera de Comerț are statutul de invitat și nu poate reprezenta firmele dâmbovițene!

 

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița nu va participa la Bursa Locurilor de muncă organizată astăzi, 20 mai 2022 de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița!  Prin intermediul unui comunicat de presă, CCIA Dâmbovița, care reprezintă interesele mediului de afaceri, își cere scuze companiilor care au răspuns la apelul lansat și au trimis liste cu necesarul de personal. Președintele CCIA Dâmbovița, Valentin Calcan a ținut să precizeze că nu-i poate reprezenta pe oamenii de afaceri la acest eveniment deoarece în Protocolul pe care AJOFM Dâmbovița l-a prezentat, Camera de Comerț are statutul de invitat și nu poate reprezenta firmele dâmbovițene.

,,Concret, -este important- ca la Bursa Locurilor de Muncă să fie prezente fizic cât mai multe companii, nu și cele care din motive obiective ar fi mandatat Camera de Comerț să prezinte ofertele de muncă în numele acestora. În opinia mea «este important» numai pentru AJOFM, în niciun caz pentru mediul de afaceri.

Asta pentru că am o experiență ca și participant la mai multe ediții ale acestei Burse, am fost mereu nemulțumit de rezultat și am propus acum, în calitate de președinte al Camerei de Comerț Dâmbovița să încercăm o abordare nouă din punct de vedere organizatoric. Am înțeles că nu «este de acord Bucureștiul»(!!!) și ca urmare, rog toți antreprenorii să meargă la Bursa Locurilor de Muncă și să-și prezinte locurile vacante.

Vă rog să mai încercați încă odată. Nu cred că vor fi prezenți acolo decât persoanele aflate în evidențele de plată șomaj de la AJOFM (și  care sunt obligate să participe ca să nu li se oprească indemnizațiile) dar, nu se știe, poate o să găsiți omul potrivit pentru locul potrivit” a declarat Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Acesta încurajează pe oricine altcineva care dorește un loc de muncă sau care dorește o schimbare a locului de muncă să meargă la Bursă.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Viza anuală a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu
Conflict de muncă încheiat la SC Municipal Construct SA!
356 de locuri de muncă disponibile
„Târgoviștea, reașezată pe harta metalurgiei europene”
„Nemulțumirile profesorilor, tot mai evidente”
Primele bare laminate, în producție la Târgoviște
Prima de inserție – Stimulent acordat absolvenților care se angajează!
194 angajări după recenta Bursă generală a locurilor de muncă
„Micii fermieri nu sunt foarte bine organizați și nu sunt foarte bine reprezentați”
Tichetele valorice, înlocuite de carduri la Centrul de Transfuzii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale