Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.10.2014 15:30

Victoria Comișani - Gloria Gaz Metan Finta 6-2 (5-0)


A A

Calificare fără emoții

Calificare fără emoții
Jucătorii de la Comișani au marcat multe goluri în poarta celor de la Finta

COSTINEL NEAGU


Stadionul din Comișani. Spectatori: 100. Au marcat: Dinu (5, 8), Stan (9), Sfetcu (22), Ciocîrdaru (34), Oprea (86) / Scarlat (63), Bolozan (68). Au arbitrat: Bogdan Ivașcu - Bogdan Bădescu, Alexandru Ana. Cartonaș galben: Bolozan (28). Șuturi spre poartă: 10-6. Șuturi pe poartă: 7-4. Cornere: 4-7.

Comișani: Oancea - Stan (75 I. Coman), Păștin, Bărboiu, Oprea, Ciocîrdaru, Constantin, Stoica, Șerb (89 Arsene), Sfetcu, Dinu. Antrenor: Ion Piciorang.

Finta: Ene - C. Pena, Voicu, Sima (54 Vișan), Dascălu (53 Scarlat), Vasile, Bolozan, Bucur, Tudor, I. Pena, Ioniță. Antrenor: Victor Ghergoiu.

Meci frumos ieri la Comișani, la capătul căruia gazdele au obținut o calificare fără emoții în faza 16-imilor de finală. Victoria are un debut fulminant și în minutul 9 era deja 3-0. Primul gol este marcat în minutul 5, Dinu finalizând din șase metri serva lui Stan. Trei minute mai târziu același jucător realizează „dubla”, după ce îl învinge pe Ene cu un șut la colțul lung.

Tot Dinu a stat la originea golului trei, când i-a pasat lui Stan, jucătorul Victoriei marcând cu un șut de la 20 de metri. Gazdele se mențin în atac, Dinu având o nouă oportunitate în minutul 21, dar șutul său din careu lovește transversala porții. În minutul următor se face 4-0, Sfetcu punctând după o acțiune personală. Ciocîrdaru își trece și el numele pe lista marcatorilor după o acțiune prelungită de atac a gazdelor, mingea lovind și bara porții lui Ene.

Oaspeții nu au contat deloc în prima repriză, având puține acțiuni de atac. Partea secundă a fost mai bună pentru echipa din Finta, care a marcat de două ori. Mai întâi punctează Scarlat, care îl învinge pe Oancea cu un șut la colțul lung, apoi Bolozan transformă impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri (68). Oaspeții au o nouă ocazie în minutul 70, dar șutul lui Bucur din careu este respins în extremis de Oancea.

Ultimul gol al partidei este reușit de Oprea în finalul jocului. Cel mai bun jucător al meciului a fost Dinu, atacantul gazdelor marcând două goluri în poarta echipei din Finta.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale