Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.09.2018 00:08

Cupa României. Flacăra Moreni – Chindia Târgoviște 1-2 (1-0)


A A

Calificare dramatică

Calificare dramatică

❚ Chindia a tremurat serios la Moreni, unde a dat peste o echipă dârză, decisă să producă o surpriză ❚ Condusă cu 1-0, gol marcat la finalul primei reprize, formația pregătită de Viorel Moldovan a reușit să întoarcă rezultatul, grație „dublei” lui Daniel Florea, golul victoriei venind în al cincilea minut de prelungire!

 

LIVIU DOBRE


Părea un meci ușor pentru Chindia Târgoviște, în compania unui adversar dintr-o ligă inferioară, cu un buget mult mai mic, dar și cu un lot cu jucători mai puțini exoperimentați. Superioritatea, cel puțin pe hărtie, nu a contat deloc, formația pregătită de Viorel Moldovan a trăit cu mari emoții jocul de la Moreni, unde a fost foarte aproape de o înfrângere rușinoasă. Ce-i drept, morenarii au arătat un joc destul de solid, dârz, acompaniat de o dorință arzătoare de a produce o surpriză. Chindia a fost însă dezamăgitoare, nu a confirmat statutul de echipă angrenată în cursa pentru promovarea în Liga 1.

Golul lui Roman și gândul eliminării

Flacăra Moreni a început în forță meciul, arătând că nu trebuie subestimată deloc. În doar minutul 8, Oprescu a fost foarte aproape de a marca în poarta Chindiei, însă s-a opus bara. A fost primul semn clar că formația lui Gabriel Paraschiv tratează cu maximă seriozitate acest meci și că i-a în calcul o calificare în șaisprezecimile Cupei României. În minutul 45 a venit și primul gol al partidei. Morenarii au deschis scorul după ce Daniel Roman a profitat de o eroare în defensiva Chindiei.

„Dubla” lui Dani Florea

După pauză, Chindia a apăsat pedala de accelerație, în căutarea golului egalizator, și pentru a evita o înfrângere rușinoasă. Dar, ca o nucă tare, dar formația morenară s-a apărat destul de bine, iar portarul Chiran, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, a prins o zi mare. A venit și egalarea, într-un final, în minutul 83. Chindia a primit un penalty, Chiran s-a opus la execuția lui Cherchez, însă mingea a ajuns doar până la Florea, care a înscris cu latul. Meciul a fost întrerupt apoi momente bune, asta pentru că Paraschiv și-a chemat jucătorii pe margine, lăsând impresia că vrea să retragă echipa de pe teren. Jocul s-a reluat însă, iar când nimeni nu se mai aștepta și părea ca jocul să intre în prelungiri, Daniel Florea a mai înscris o dată, în al cincilea minut de prelungire, din careu, cu un șut cu latul, după o preluare de jucător mare.

Flacăra: Chiran - M. Oprea, Andr. Costache, E. Matei, Oaie, Vîrtej, D. Cernea (70 A. Negrea), Zidăroiu (75 B. Negrea), A. Neacșu, S. Oprescu (70 C. Dinu), D. Roman. Rezerve neutilizate: A. Sîrbu - V. Parghel, I. Ilie, G. Preda. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Chindia: I. Popescu - Martac, Gîșă, Vătavu, C. Stoica, Mihaiu (46 A. Șerban), L. Mihai, Bg. Vasile (72 Rogoveanu), A. Manea, D. Florea, C. Neguț (59 Cherchez). Rezerve neutilizate: Meilă - Nisipeanu, Acasandrei, Dudea. Antrenor: Viorel Moldovan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale