Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.10.2019 00:16

La sediul Sindicatului Liber Învățământ Dâmbovița,


A A

Cadre didactice premiate de Ziua Educației

Cadre didactice premiate de Ziua Educației

ȘTEFAN KHALIL


Vineri, 4 octombrie, la sediul Sindicatului Liber Învățământ Dâmbovița din Târgoviște, generația cadrelor didactice care sau pensionat în acest an au fost premiate, în pragul Zilei Internaționale a Educației ce se sărbătorește pe 6 octombrie. Momentul special a fost organizat în Sala de festivități a SLÎ Dâmbovița, unde foștilor dascăli li s-au oferit diplome și flori ca semn de omagiu pentru activitatea pe care au avut-o la catedră și numărul generațiilor pe care le-au format de-a lungul anilor. Evenimentul a fost deschis de liderul de sindicat, prof. Emil Poamă, care le-a și înmânat premiile foștilor profesori prezenți la festivități. ,,Vă mulțumesc pentru faptul că sunteți prezenți astăzi aici cu noi! Este și o vreme mai mohorâtă, iar asta înseamnă că efortul dumneavoastră merită și mai mult apreciat. Se pare că noi profesorii am început să măsurăm mai mult timpul în generații. Acest eveniment pe care l-am organizat astăzi a devenit deja o tradiție pentru noi și instituția noastră. Mă bucur foarte mult că am ajuns la cea de-a patra serie cadre didactice pe care Sindicatul Liber Învățământ Dâmbovița o sărbătorește la momentul retragerii din activitate de la catedră. Noi, cu toți membrii Biroului Permanent sindical, al Biroului Operativ sindical și cel al Consiliului Județean sindical, am considerat că, după o carieră strălucită în formarea a zeci de generații, fiecare cadru trebuie să primească, în mod absolut obiectiv, o recunoaștere a unei activități atât de laborioase, în majoritatea cazurilor după 40 de ani”, a vorbit prof. Emil Poamă, liderul Sindicatului Liber Învățământ Dâmbovița.De asemenea, vicepreședintele Sindicatului Liber Învățământ Dâmbovița, prof. Adrian Dragnea, a transmis un mesaj de motivare colegilor săi din învățământ, stârnind multă emoție în sală. La acest important eveniment, a participat și un grup de elevi de la Liceul de Muzică și Arte Plastice „Bălașa Doamna” din Târgoviște, oferind un spectacol muzical. De altfel, în debutul întâlnirii, a fost transmisă și cheia succesului la catedră către o tânără profesoară, aflată la început de carieră, cu nota 10 la examenul de titularizare.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Biblioteca Județeană „I.H Rădulescu” Dâmbovița, acreditată ERASMUS
Descoperiri inedite despre personalități istorice
Ecouri după concertul "Romanțele Dorului"
Romanțele dorului au cucerit Sala Radio
Succes pentru programele ERASMUS în Dâmbovița
Sprijin pentru Căminul de bătrâni de la Pătroaia
Elevii cu performanțe deosebite scapă de Evaluarea Națională
Liceele cu zero la Bac merg spre învățământul profesional
28 de unități de învățământ beneficiază de programul "Masă Sănătoasă"
Duminica Înfricoșătoarei Judecăți


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale