Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.02.2019 00:19

Editorial


A A

Cabala conspirațiilor electorale

Cabala  conspirațiilor  electorale

George Coandă


Într-adevăr, mai mult ca niciodată după 1989, asistăm stupefiați la o cabală a tertipurilor / conspirațiilor electorale. Iar stupefacția crește, copleșindu-ne și oripilându-ne, și asta pentru că ăia care joacă în această cabală uită că pe această lume încă mai există poporul român. În acest an pe care, da, îl putem considera cabalistic, conspiratorii din interiorul țării și cei care, din afara României, sunt cu interes în spatele lor, amestecă insidios cărțile, pe unele le măsluiesc, încercând diferite scheme posibil câștigătoare, pariind ba pe un personaj, ba pe altul, în această clipă până și Klaus Werner Iohannis nemaifiind sigur că o să mai apuce încă un tur la Cotroceni, cu tot procentajul cu care-l creditează sondajele de opinie, dându-l câștigător confortabil. Dar în unele sondajele realizate de români este bine să nu fii încrezător. De pildă, într-un sondaj de dată recentă, PSD și PNL, așa, brusc, românii s-au trezit într-o proporție semnificativă liberali. Așa că, PNL – și avem toate motivele să nu fim încrezători – ca și cum ar fi înghițit jăratec, precum bidiviul lui Făt-Frumos, la început de an, a ajuns la egalitate aproape cu PSD. Or, cu toate păcatele sale, care nu sunt puține, plus luptele intestine care-l cam zdruncină, PSD, al cărui guvern se află acum la comanda Europei, acționând cu abilitate, nu are cum să fie prins din urmă de PNL, un partid care, în an electoral, nu este în stare să ofere un „proiect de țară” credibil. Spuneam ceva de niscaiva conspirații. Una dintre acestea lucrează de zor, până una-alta, subteran, pentru a o plasa într-o poziție favorabilă, în competiția prezidențială, pe, nu vă vine a crede, nimeni alta decât femeia-komisar Laura Codruța Kovesi. Văzând și auzind toți românii ce tragedie a produs, cu sânge rece, această femeie cât a avut la îndemână pâinea și cuțitul în DNA, decredibilizând „pe propria răspundere”, nu numai procuratura, ci întreaga justiție românească, inteligenți cum sunt din fire, vor fi sesizând că la mijloc este o malefică lucrătură, în care sunt vârâte servicii secrete, și de pe tărâm mioritic, și de pe aiurea, exmatriculatul general Coldea din SRI fiind „eminența cenușie” a acestei lucrături. Codruța se vrea huța-huța în balansoarul de la Cotroceni pentru a-și ascunde monstruoasele păcate, sub umbra imunității și pentru a face jocurile antiromânești ale sponsorilor săi oculți. Sper ca românii să nu se lase fraieriți!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice
Ok, suntem în Schengen...


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale