Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.11.2023 00:14

Rezultate monitorizare la o lună de la data desfășurării


A A

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți - 2023

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți - 2023

În data de 27 octombrie 2023, AJOFM Dâmbovița, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița a organizat Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Acțiunea s-a desfășurat în Târgoviște, având ca locație Clubul Studenților. La acest eveniment au fost prezenți membrii Consiliului Consultativ al AJOFM Dâmbovița, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, reprezentanți ai Universității Valahia din Târgoviște, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean împreună cu elevi din licee și școli profesionale, persoane aflate în detenție care mai au o perioadă scurtă până la liberare din cadrul Penitenciarelor Găești și I.L. Caragiale.

De asemenea au participat și reprezentanți ai DGASPC Dâmbovița, care au însoțit tinerii instituționalizați aflați în căutarea unui loc de muncă, reprezentanți ai Centrului Militar Județean Dâmbovița (care au prezentat oferta de școlarizare în unitățile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale), Centrul Antidrog Dâmbovița precum și reprezentanți ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane. La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți au fost prezenți 47 de agenți economici, care au pus la dispoziția celor interesați 478 de locuri de muncă vacante.

La o lună de la desfășurarea Bursei, se înregistrează 323 de încadrări în muncă, din care cele mai multe au fost în următoarele ocupații: funcționar administrativ, operator prelucrare mase plastice, ospătar, lăcătuș mecanic, manipulant mărfuri, șofer, vânzător, mașinist pod rulant, zidar, bucatar, operator comandă numerică, strungar, ospătar, confecționer articole textile, brutar, ajutor ospătar, muncitor necalificat, economist, inginer mecanic, lucrător comercial, montator subansamble, inginer electrotehnist, inginer producție și consilier vânzări.

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Artiști în devenire”, ediția a III-a, Târgoviște, 2024
Peste 32.000 de elevi primesc burse școlare
Salonul Anual de Grafică „Marin Petre Constantin”
"Ecouri din Bucegi" o apariție surpriză în peisajul presei culturale dâmbovițene
Liceul „Ion Heliade Rădulescu” devine parte din elita națională a hub-urilor viitorului
Liceul de Arte "Bălașa Doamna", autorizație provizorie pentru clasă de coregrafie
Elevii se pregătesc de vacanță
Mitropolitul Nifon, pe șantierele bisericilor în reabilitare
Extraordinară achiziție de carte veche de către Arhiepiscopia Târgoviștei
Proiectul cultural „Cu și despre Caragiale”, ediția a VIII-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale