Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.05.2023 00:12

Peste 400 de locuri de muncă disponibile la...


A A

Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița organizează în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Preciză că până la această data, 43 de agenți economici si-au exprimat intenția de a participa la eveniment, iar oferta de locuri de muncă este de 447 de posturi disponibile și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Dintre acestea menționăm: mecanic auto, lucrător comercial, ambalator manual, agent securitate, zugrav, electrician, sudor, mecanic utilaj, mașinist pod rulant, buldoexcavatorist, tehnician mentenanță, presator metale la rece, operator CNC, controlor calitate, bucătar, rectificator, strungar, ospătar, confecționer articole textile, maseur, recepționer hotel, îngrijitor spații hoteliere, designer florar, brutar, frezor, șofer, operator mase plastice, laminator, specialist achiziții, coafeză, operator depozit, gestionar, consultant financiar, inginer construcții civile, asistent farmacist, inginer mecanic, economist, consilier juridic, inginer electromecanic și muncitor necalificat.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița oferă, și cu acest prilej, posibilitatea persoanelor care nu sunt calificate, să se informeze și să acceseze unul dintre cele 18 de cursuri de calificare în care instituția noastră este autorizată pentru formare profesională.

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

 


 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Situația grevei profesorilor din Dâmbovița
"Ziua Porților Deschise" la Camera de Comerț Dâmbovița
11 ani de la trecerea în neființă a fondatorului companiei REGATA
Procese câștigate pe bandă rulantă de angajați!
Un singur focar activ de pestă porcină africană
Victimele unui accident rutier, ajutate de un jandarm dâmbovițean
Numeroase proiecte în obiectiv pentru Primăria Runcu
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
Ofițerii Anticorupție, în activitate la târgul de la Corbii Mari
Pensionarii plătesc sume uriașe pentru reconstituirea vechimiiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea între ciocniri de valuri (II)

GEORGE COANDĂ


Fascinant, nu? Oare, însă umanitatea, estabilishment-ele și leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbării care se auzea încă de acum patru decenii și mai bine? Se pare că nu. Că interesele imediate și meschine, și egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au făcut ca „șocul viitorului”, teoretizat de același... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale