Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.12.2019 00:09


A A

Bugetul Chindiei, suplimentat cu 20 miliarde lei vechi

Bugetul Chindiei, suplimentat cu 20 miliarde lei vechi

❚ La Liga 1 au apărut și banii din drepturile de televizare, cu o cotă minimă de 1,2 milioane de euro, dar și o taxă de solidaritate din UEFA pentru grupele de juniori. Dacă echipa se va salva de la retrogradare, va mai veni o tranșă din drepturile de televizare ❚ Liga 1 presupune un alt nivel, alte pretenții și altă expunere, iar obiectivul impus este foarte clar, menținerea în Liga 1. De aici, opiniile asociaților se diferențiază puțin, după cum s-a putut sesizat în cadrul ultimei ediții a emisiunii Sport Show, pe Columna TV ❚ „Sunt momente în care echipa joacă, într-adevăr, bine și momente în care își pierde puțin concentrarea și nu reușim să dăm tot ce avem mai bun. Eu am încredere în jucători, în staff-ul tehnic, administrativ”, a comentat primarul Cristian Stan ❚ „Le-am sugerat conducătorilor Chindiei în numeroasele întâlniri pe care le-am avut, să ne spună dacă mai au nevoie de ceva și noi vom asigura condițiile necesare realizării obiectivului. Să mai aducă jucători pe anumite posturi dacă au nevoie, să plătească, pentru că echipa nu joacă așa cum ne-am dori noi”, s-a exprimat și Alin Manole, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița

 

COSTIN MIHAI

 


 

Chindia Târgoviște a promovat în Liga 1 printr-o finanțare consistentă din partea celor doi asociați, Consiliul Local Municipal Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, care au acoperit aproape în integralitate bugetul clubului. La Liga 1 au apărut și banii din drepturile de televizare, cu o cotă minimă de 1,2 milioane de euro, dar și o taxă de solidaritate din UEFA pentru grupele de juniori. Dacă echipa se va salva de la retrogradare, va mai veni o tranșă din drepturile de televizare, astfel că miza menținerii în primul eșalon crește și mai mult. Conducătorii Chindiei le-au solicitat asociaților încă 2.000.000 lei, pentru a putea acoperi cheltuielile competiționale, care au suplimentat imediat nivelul contribuției. Reprezentanții asociaților nu s-au implicat niciun moment la echipă, nu au impus oameni în structura clubului, mergând total pe mâna conducerii executive, formată din Marcel Ghergu (președinte) și Ciprian Iugulescu (director sportiv). Șefii cei mari doar au susținut sarcina financiară a clubului, prin fonduri publice, declarându-se mulțumiți de promovarea în Liga 1. Asociați super generoși, dar pun o condiție: menținerea în Liga 1! Liga 1 presupune un alt nivel, alte pretenții și altă expunere, iar obiectivul impus este foarte clar, menținerea în Liga 1. De aici, opiniile asociaților se diferențiază puțin, după cum s-a putut sesizat în cadrul ultimei ediții a emisiunii Sport Show, pe Columna TV. În timp ce primarul Cristian Stan oferă credit total celor de la Chindia, vicepreședintele CJ Dâmbovița, Alin Manole, a exprimat anumite nemulțumiri și nu acceptă varianta ratării obiectivului. Impresia este că șefii cei mari au fost de bună credință, oferind susținere peste angajamentele contractuale, în schimb, cei din club nu i-au consultat pe anumite capitole legate de cheltuieli, salarii sau premieri.

Cristian Stan: „Eu am încredere în jucători, în staff-ul tehnic și administrativ”

„Sunt momente în care echipa joacă, într-adevăr, bine și momente în care își pierde puțin concentrarea și nu reușim să dăm tot ce avem mai bun. Eu am încredere în jucători, în staff-ul tehnic, administrativ și în toți cei care se implică ca echipa noastră să aibă o figură cât mai bună în prima ligă fotbalistică a țării, după foarte mult timp. Mă bucur că în ultima etapă am reușit o victorie și am ieșit puțin dintr-o zonă extrem de periculoasă. Dacă nu s-au plătit în totalitate primele de promovare este o chestiune care vizează conducerea clubului, dar eu sunt convins că lucrurile acestea se vor regla. Ar trebuie să avem în vedere că ni s-a cerut din partea clubului o rectificare de buget în cuantum de 1.000.000 lei din partea fiecărui asociat, pe lângă contribuția inițială. Cei din club își gestionează cum consideră mai bine bugetul, iar pentru chestiuni legate de premieri sau bonusuri de performanță ar trebui să-i întrebați pe ei. Până acum obiectivul a fost atins, promovarea în Liga 1” - Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Alin Manole: „Echipa nu joacă așa cum ne-am dori, să ne spună dacă mai e nevoie de ceva”

„Noi, ca acționari, am stabilit la începutul campionatului un obiectiv, menținerea în prima ligă fotbalistică. Facem toate eforturile necesare pentru ca acest lucru să se întâmple, adică asigurăm bugetul clubului, împreună cu Primăria Târgoviște. Ce așteptăm noi de la echipă și de la conducătorii clubului? Să-și asume obiectivul. După cum joacă echipa, nu mi se pare că suntem în cea mai bună formă, dar sperăm să obținem rezultate bune. La fel ca Primăria Târgoviște, și Consiliul Județean Dâmbovița a suplimentat contribuția inițială cu suma de 1.000.000 lei. Am și plătit acești bani clubului. Le-am sugerat conducătorilor Chindiei în numeroasele întâlniri pe care le-am avut, să ne spună dacă mai au nevoie de ceva și noi vom asigura condițiile necesare realizării obiectivului. Chiar le-am sugerat personal să mai aducă jucători pe anumite posturi dacă au nevoie, să plătească, pentru că echipa nu joacă așa cum ne-am dori noi.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Eugen la 16.12.2019 10:47

Dupa cum se vede echipa este in cadere libera si chiar daca a castigat meciul cu Iasul, a facut- o din noroc, nu pe valoare. Chindia are aceeasi strategie de joc: bubuie mingea in fata sa se vada ce va iesi. Daca iese bine, daca nu primeste gol si rezultatele se vad...Foarte slabe...Cu astfel de rezultate nu putem ramane in liga 1.Nu tu combinatii, posesie a mingii, nu nimic...Joci la 30 - 40 m de poarta cu fundasii, iar adversarul te taxeaza si iti da gol pe contraatac...Asa s- a intamplat la fiecare meci. Acem 39 goluri primite. Cu Sibiul desi stiam ca joaca defensiv, nu i- am invitat sa joace ei si noi sa speculam greselile prin contraatacuri. Nu stiu ce gandeste acest antrenor Moldovan, dar oricine care nu este specialist poate vedea acest lucru...El merge pe ideea ca jucatorii se adapteaza la situatia in care sunt, nu realizeaza ca este prea descopetit cu fundasii la 40 m de poarta...Asa s- a facut si acel penalty al lor. Daca jucam mai in preajma careulyi, nu ramanea ala singur cu fundasul nostru...La penalty- ul nostru a fost o gresala a lor ca a sarit Stioca ala a lor de la dat jos pe Negut...A fost fault grosolan, de judeteana...Nu.mi- a placut ratarea incredibila a lui Yameogo ala care nu a fost in stare sa o introfuca in poarta singur cu portarul...Foarte ratangiu si nesigur pe el africanul. La alte echipe astia din Africa sunt buni, noi am luat rebuturile... Avem jucatori mediocri, ne mai trebuie intariri, sa scapam de astia slabi in iarna. Am adus multi jucatori, insa foarte slabi ca valoare. De aceea nu acumulam puncte. Nici antrenor bun nu avem. Trebuie sa schimbam multe in iarna. Bafta !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale