Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.12.2021 00:09

După victoria din finală cu Hulubești


A A

Bucșani a câștigat Cupa Satelor

Bucșani a câștigat Cupa Satelor

* Medaliile de bronz au mers la Dragodana, învingătoare în finala mică, 4-0 cu Voinești

 

Echipa comunei Bucșani a ridicat trofeul cel mare la Cupa Satelor, după finala câștigată cu Hulubești, scor 1-0 (marcator Sorin Cristea). Medaliile de aur ajung pentru a doua ediție consecutiv la Bucșani, comună ce va reprezenta județul Dâmbovița în etapa regională a competiției, unde va evolua în Zona 4, alături de campioanele din Prahova, Argeș și Teleorman. Antrenorul Marius Zidăroiu a folosit un lot de jucători, alcătuit din Sorin Cristea, Jesse Pitariu, Eric Dinu, Eduard Andrei, Flavius Lecoiu, Florinel Măslină, George Mandiuc, Dragoș Lambă, Ștefan Lițoiu, Adrian Truican, Ștefan Duloiu, Remus Chivescu, Rareș Bănuță, Darius Voinoiu, Andrei Condilă și Yannis Paharnicu.

Implicare în 8 comunități

Dacă medaliile de aur au ajuns la Bucșani, iar cele de argint la Hulubești, bronzul a mers la Dragodana, învingătoare în finala mică, 4-0 cu Voinești, marcatori Constantin Petre, David Popescu, Yannis Olaru și Gabriel Butoi. Bucuria curată a copiilor, dorința sinceră de a progresa, dar și implicarea profesorilor și a primarilor din comunele participante (Bucșani, Hulubești, Dragodana, Voinești, Petrești, Bărbulețu, Braniștea și Lucieni) au dat amploare și culoare unei competiții care merită mai multă atenție.

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cu ochii pe Chindia
Gloria Mănești este favorită la promovare
FRF a publicat topul celor mai bune 10 echipe din 2021
Campioni și recordmeni ai României se pregătesc la Târgoviște
Creștem și la înot!
Georgiana Filip nu uită traseul performanței
Chindia a revenit din Antalya
Victorie clară la volei
Mutare inspirată
Au interzis la transferuri


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tragică lecția kazahă...

Nu mă îndoiesc că revolta kazahă a fost un prilej picat la timp pentru Kremlinul lui Putin, aflat cu înfrigurare în căutarea unui motiv vizând refacerea imperiului pierdut în 1991, dar, totodată, având în cătare și împiedicarea Washingtonului de a-și impune interesele în inima Asiei Centrale. Și dacă am aminti că, în stepele Kazahstanului, Rusia are în posesie celebrul cosmodrom de... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale