Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.03.2019 00:10

CSM Târgoviște începe aventura din play-off


A A

Boriga cere sprijinul suporterilor

Boriga cere sprijinul suporterilor

❚ Chiar dacă au existat ceva probleme în cadrul echipei în acest sezon, formația pregătită de Luka Valerijan este în obiectiv, iar o victorie sâmbătă, la Târgoviște, cu Știința Bacău, ar asigura în mare parte poziția a treia la finalul sezonului. ❚ „Dimitrova a rămas însărcinată și a trebuit să jucăm fără cea mai bună jucătoare a echipei, lucru care ar afecta parcursul oricărei echipe. Liderul unei echipe este jucătorul universal și la noi a lipsit acest element în prima parte a sezonului regulat”, a spus Gabi Boriga ❚ „Noi ne luptăm cu Bacăul, sâmbătă avem un meci important cu ei, poate cel mai important meci al sezonului, pentru că dacă reușim să învingem de trei puncte, mărim distanța la nouă puncte și lupta pentru locul 3 va fi în mare parte rezolvată”, a mai transmis managerul voluntar al CSM-ului

 

COSMIN SAVA

 


 

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște și-a revenit în ultimele etape ale sezonului regulat, reușind să încheie această fază a competiției pe locul 3, la șase puncte distanță de Știința Bacău. Chiar dacă au existat ceva probleme în cadrul echipei în acest sezon, formația pregătită de Luka Valerijan este în obiectiv, iar o victorie sâmbătă, la Târgoviște cu Știința Bacău, ar asigura în mare parte poziția a treia la finalul sezonului. Gabi Boriga, managerul voluntar al echipei târgoviștene, transmite că problemele din startul sezonului, când lipsea jucătorul universal, au fost rezolvate, iar roadele muncii de la antrenamente încep să se cunoască. În plus, crede că sprijinul suporterilor a fost un element important în obținerea victoriilor din ultimele etape.

„Liderul unei echipe este jucătorul universal și la noi a lipsit”

„Ultima parte a sezonului regulat a fost o radiografie corectă și reală a ceea ce suntem acum ca echipa și club. Am muncit foarte mult, am închegat o echipă, am reușit să formăm un staff, pentru a fi mai puternici. În prima parte a sezonului s-a cunoscut faptul că nu am avut o marcatoare, pentru că Dimitrova a rămas însărcinată și a trebuit să jucăm fără cea mai bună jucătoare a echipei, lucru care ar afecta parcursul oricărei echipe. Liderul unei echipe este jucătorul universal și la noi a lipsit acest element în prima parte a sezonului regulat. Fetele au dat dovadă de tărie și de forță, s-au pregătit bine, ne așteptam să apară și rezultate bune. La meciul cu Blajul așteptam în sufletul meu săi învingem, pentru că mereu când am fost alături de echipă am reușit să câștigăm măcar un meci cu ei disputat pe teren propriu. Părea un meci imposibil de câștigat, dar fetele au prins o zi fantastică, iar publicul nea împins de la spate, am obținut un rezultat mare. A fost reușita fetelor”, a spus Boriga.

Așteaptă o victorie cu Știința Bacău

Sâmbătă, în Sala Sporturilor din Târgoviște, CSM-ul joacă de la ora 18.00 împotriva principalei adversare pentru locul 3, Știința Bacău. Boriga spune că fetele au nevoie de sprijinul fanilor, pentru a obține o victorie care s-ar putea dovedi decisivă în lupta pentru ultima treaptă a podiumului.

„Rămân cele mai bune șase echipe, oricine poate să bată pe oricine, este ca în play-offul de la fotbal, nimic nu e jucat. Pentru medalia de aur, Blajul are un avans destul de bun în fața celor de la CSM București, dar aceste două echipe ar ocupa un loc pe podium în orice campionat din Europa, poate cu excepția Turciei. Noi ne luptăm cu Bacăul, sâmbătă avem un meci important cu ei, poate cel mai important meci al sezonului, pentru că dacă reușim să învingem de trei puncte, mărim distanța la nouă puncte și lupta pentru locul 3 va fi în mare parte rezolvată. Vom trata fiecare meci cu seriozitate. Există o stare de oboseală, au fost patru meciuri în zece zile, am reușit să câștigăm. S-a acumulat oboseală, dar staff-ul medical își va face treaba și toate fetele vor fi apte și odihnite la ora meciului. Sper să avem suportul fanilor, ei ne-au ajutat mereu să trecem peste momentele grele, care apar în timpul unui joc. Fetele au nevoie de ei și s-a văzut că ne ajută când vin la sală. Îi așteptăm în număr cât mai mare sâmbătă, la cel mai important meci al sezonului”, a mai spus managerul voluntar al echipei de volei.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale