Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.09.2017 00:19

Editorial


A A

Bombă: Prezidențiala din 2009, o fraudă dovedită!

Bombă: Prezidențiala din 2009, o fraudă dovedită!

GEORGE COANDĂ


Comisia parlamentară de cercetare a alegerilor prezidențiale din 2009 și-a prezentat raportul, după ce a forat atent în miezul chestiunii. Și, bombă uriașă: un grup infracțional, conform Codului penal – și acela vechi și acesta nou - s-a constituit, în frunte cu Traian Băsescu, capo di tutti capi al unei mafii politice pedeliste, ca să fraudeze banditește rezultatele alegerilor prezidențiale. Și în acest pestilențial grup gangsteresc băsist, din păcate, pătându-i iremediabil blazonul, compromițându-se, s-a înghesuit din interese personale meschine, pentru că, altminteri, nu-i poate fi înțeles gestul, și șeful de atunci al SRI, George Maior. Odioasă cârdășie! Ceea ce deconspiră raportul i-a lăsat, nu am nicio îndoială, pe români perplecși, dezamăgirea lor amară față de „clasa politică” fiind acum imensă, și nemaiavând încredere în nimeni. Și cum excepția confirmă regula, și practica socială o validează românii sunt îndreptățiți să creadă că, în toate alegerile prezidențiale, postdecembriste au fost trași cu parșivitate pe sfoară și că votul lor nu contează, și că este mistificat de „grupurile infracționale electorale”, fără drept de apel, penale. Și cum bomba, iată, a făcut buuum, scandalul luând proporții, ce ar fi de făcut? S-ar zice că nimic. Traian Băsescu, vesel nevoie mare, în seara victoriei lui false, vă mai amintiți cum juisase cinic: „l-am ciuruit”. Nu atât pe Mircea Geoană, contracandidatul rămas cu buzele umflate, și care țopăise de fericire, doar pentru o clipă fugară, cât, și asta este extrem de grav, pe români. Că a fost un al doilea mandat măsluit, ca atare, toate măsurile pe care le-a luat Traian Băsescu timp de cinci ani, fiind lovite de nulitate, dar, ne dăm seama acum, a fost îngrozitor, n-ai cum să mai dregi post factum căruța ruptă-n drum. Singura acțiune legală care ar trebui luată: trimiterea urgentă în judecată a constituitului grup infracțional electoral, clar identificat în raportul comisiei parlamentare de anchetă. Pentru că e penal până-n măduva oaselor. Iar capul răutăților, Traian Băsescu, nu mai este acoperit de imunitatea prezidențială. Au călcat poporul român în picioare. Și l-au călcat aruncându-l în infern. Așa ceva nu se iartă. Se pedepsește, clar, cu o internare lungă la gherlă.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice
Ok, suntem în Schengen...


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale