Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.07.2014 07:20

De astăzi, prin recepția parțială a lucrărilor,


A A

Blestemul apei de la Moreni, pe cale să se destrame

Blestemul apei de la Moreni, pe cale să se destrame
Lucrările de branșare a locuințelor la rețeaua publică de apă potabilă vor dura în jur de două luni

❚ Recepția lucrărilor se face parțial, fiind necesară pentru branșările gospodăriilor din Moreni la rețeaua de apă, în special ale celor din zona Schela Mare ❚ Morenarii vor beneficia de apă potabilă non-stop și nu cu „porția”, așa cum se întâmplă acum ❚ Sistemul nu se poate pune în funcțiune în totalitate din cauza întârzierilor apărute la proiectul derulat prin Compania Națională de Investiții

 

ANA MARIA POPESCU


Astăzi, la Moreni, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, împreună cu reprezentanții administrației locale vor face recepția parțială a lucrărilor de alimentare cu apă și canalizare realizate cu bani de la Compania Națională de Investiții (CNI).

 

Potrivit autorităților județene, această recepție parțială a lucrărilor este necesară pentru branșările gospodăriilor din Moreni la rețeaua de apă, în special ale celor din zona Schela Mare.

Președintele forului administrativ județean susține că deși o parte dintre lucrările realizate pe POS Mediu, derulate prin Compania de apă, au fost finalizate, nu se pot face conexiunile la rețeaua de alimentare și nu se poate pune în funcțiune tot sistemul din cauza întârzierilor apărute la proiectul derulat prin Compania Națională de Investiții.

„Recepția parțială ne va permite să începem branșamentul la apă pentru cetățenii din Schela Mare și din alte zone ale orașului”

Recepția parțială a lucrărilor deznoadă ițele problemelor cu apa de la Moreni. Astfel, cetățenii vor beneficia de apă potabilă non-stop și nu cu „porția”, așa cum s-a întâmplat până acum. Lucrările de branșare a locuințelor la rețeaua publică de apă potabilă vor dura în jur de două luni.

„La Moreni va avea loc recepția parțială a lucrărilor de alimentare cu apă și canalizare realizate prin intermediul Companiei Naționale de Investiții pe raza acestui municipiu. Este extrem de important lucrul acesta pentru că noi am finalizat parte din lucrările pe POS 1 Mediu pentru alimentare cu apă, în special în zona Schela Mare, dar nu se pot face conexiuni la rețea și nu poate fi pus în funcțiune tot sistemul datorită întârzierii lucrărilor prin Compania Națională de Investiții. Recepția parțială ne va permite să începem branșamentul cetățenilor din Schela Mare și din alte zone ale orașului la rețeaua publică de alimentare cu apă și furnizarea în regim normal, 24 de ore din 24, de apă potabilă către acești cetățeni. Lucrările de branșare vor dura probabil undeva la două luni”, a declarat Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Autoritățile locale din Runcu anunță noi proiecte de investiții
Medicii de familie, cu plata la zi
Turismul dâmbovițean, în regres
Gaze naturale în comuna Raciu
252 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Parteneriat important la orizont
241 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Primăria Runcu își propune asfaltarea a trei kilometri de drumuri
Scăderi importante privind autorizațiile de construcție pentru locuințe
263 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale