Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.10.2016 00:19

Editorial


A A

Black Cube versus cucuveaua mov

Black Cube versus cucuveaua mov

GEORGE COANDĂ


Este o nebunie întreagă care bântuie în aceste zile prin România. Și în această aiuritoare nebunie, care a afectat deja, mai mult sau mai puțin, pe fiecare român, afacerea de spionaj cu nume de cod Blak Cube a devenit un fel de cireașă (putredă) de pe coliva patriei. Suspiciunea că președintele României, Klaus Iohannis, este amestecat până la prăsele în această tenebroasă afacere, executată (de fapt ratată) pe mână cu serviciile secrete israeliene, fie și numai suspiciune, îl descalifică, aruncându-l în penibil.

Pentru că la ce i-o fi trebuit s-o spioneze pe concetățeana sa Laura Codruța Kovesi? Chestia asta pare desprinsă dintr-un roman polițienesc prost. Și care ne duce cu gândul că dacă tristul chiriaș de la Cotroceni își bagă nasul în biroul și familia doamnei procuror șef al DNA, poate și în alcov, asta înseamnă că fiecare din noi este luat în primire de „ochiul și timpanul” serviciilor secrete, mai abitir ca pe vremea odioasei Securități. De altfel, se pare că, în mod premeditat, este insinuată teama că suntem luați cu toții, în această țară, în colimatorul SRI și a altor oficine secrete, în acest fel, stând noi cu frica-n sân, fiind mai lesne de stăpânit și de manipulat. Acum, telenovela asta cu Black Cube, care a filat-o pe Cucuveaua mov în interesul Marelui Mut de la Cotroceni, asta ca să nu fie lovit la plex SRI, dar care SRI a mânărit afacerea cu fiii Sionului, este de o jenantă stupiditate, mai ales că misteriosul Cub Negru a fost spart de... SRI și de niște incomozi ziariști de investigație. Dacă se va dovedi că așa stau lucrurile și că herr Iohannis este amestecat în această tembelă afacere de spionaj, va fi foarte clar că va fi nevoit, dacă mai este posesor de bun simț, să-și dea cu celeritate demisia. Și să ne lase.

Ne-am descurca mul mai bine și fără prezența sa, până acum neprofitabilă pentru țară, la Cotroceni. Căci, dovedindu-se că a fost pe mână cu spionii din Black Cube, asta ar însemna că nu este stăpân pe sine și că nu are capacitatea de a conduce țara. Repet, totul este o aiureală într-o Românie care se îndreaptă spre disoluție. Iar telenovelele cu cuburi negre și cucuvelele mov nu sunt altceva decât „perdele de fum” pentru a abate atenția românilor de la cucuvelele negre care le huhue... O, nici nu vreau să aud ce le huhue!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale