Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.01.2017 00:19

Editorial


A A

"Binomul" a făcut buuuuuum!


GEORGE COANDĂ


A spune că este inimaginabil ce se întâmplă în acest început de an este prea puțin de zis, fără să impresioneze. Și asta pentru că s-au petrecut și se petrec atâtea tărășenii inimaginabile în fericita noastră republică bananieră, bântuită de o democrație în putrefacție, numită România. Și când creadem că nu se va produce ceva de doftă, în stare să ne scoată din această mizerie colcăitoare politicosereisto- kovesistă, bomba unor desecretizări senzaționale a făcut buuuuum!

Explozia devastatoare a fost produsă de dezvăluirile lui Sebastian Ghiță. Acesta este cuvântul care exprimă cel mai sugestiv ce se întâmplă. Așa că imaginea noastră, încă idilică, despre statul de drept s-a făcut țăndări. Ce urmează? Ciudat. Deocamdată soarta generalului Florian Coldea și a doamnei Laura Codruța Kovesi este în stand-by. E drept că generalul a fost suspendat din funcție și pus, cum se zice, la dispoziție, pe când procurorul șef al DNA taie și spânzură în continuare, amenințând că va mai descăpățâna niște politicieni, care nu-s pe placul lui herr Klaus Iohannis, croindu-le noi dosare. Eram convins că, indiferent care sunt procedurile disciplinare pe la SRI și DNA, cei doi – ah, da, „binomul” – vor fi trimiși la plimbare în cel mai blând caz sau, pentru liniștea noastră, la „beciul domnesc”. Este clar ca lumina zilei că tandemul malefic general – Kovesi a făcut un rău enorm țării, că au reinstituit poliția politică de tip bolșevic, că au servit cu credință și devotament nemărginit interesele spoliatoare ale națiunii române, că oribilul „modus operandi” pe care l-au practicat, chipurile în combaterea corupției, a semănat a reglare de conturi și răfuieli între găști de cartier. Fie și numai faptul că un prim-ministru a fost amenințat cu spaimele iadului, oprit fiind în dorința sa de a dispune construcția unei autostrăzi transcarpatice, cât și fabricarea, la comandă, a unor dosare penale, era suficient ca tandemul Coldea – Kovesi și toți obedienții (ofițeri și procurori) din sistemul SRI – DNA, pus la cale de Traian Băsescu, să dispară ca un vis urât din viața noastră la ivirea zorilor. Ar fi un imens păcat ca bomba să fi făcut buuuuum și efectul să fie o penibilă fâsâială. Stăm pe recepție așteptându- l pe Sebastian Ghiță cu alte incendiare desecretizări. Sebi, le zice!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale