Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.06.2017 12:26

Cel mai mare ansamblu rezidențial nou din Târgoviște îndeplinește toate dorințele familiilor moderne


A A

Bine ai venit acasă, în Class Park

Bine ai venit acasă, în Class Park

Amplasament bun, siguranță, confort în locuire, accesibilitate la mijloace de transport în comun, facilități sociale și sportive, costuri scăzute cu facturile de utilități, calitatea materialelor de construcție, atent selecționate, ce asigură o înaltă rezistență în caz de cutremur. Acestea sunt principalele nevoi ale celor care-și cumpără o locuință, iar ansamblul Class Park, dezvoltat de o echipă cu o vastă experiență în construcția de locuințe, dar și spații comerciale și de birouri, le satisface din plin.

 

”Nevoile oamenilor sunt să aibă totul nou, să nu își bată capul, să aibă un mediu plăcut în casă, să știe că nu o să mai aibă chetuieli sau surprize cu construcția. Locuitorii din ansamblul nostru vor să facă parte dintr-o comunitate în care oamenii gândesc ca ei, vor să aibă confort, să aibă o locuință pe care o lasă generațiilor următoare, iubesc spațiile verzi, să aibă locul lor de parcare, să își lase nestigheriti prin parc biciclete și alte bunuri pentru că știu că nu se vor fura”, spun reprezentanții Class Park.

 

Situat aproape de Piața 2 Brazi, în centrul Târgoviștei, ansamblul Class Park înseamnă locuințe de calitate, sigure (ansamblul beneficiază de pază la intrare și camera video), eficiente energetic (clasa A, costuri minime cu utilitățile), luminoase și spațioase, acces la transport (stații de autobuz și maxi taxi exact la intrarea în complex), relaxare chiar în fața casei (Park Class beneficiază de parcuri moderne pentru copii și spații verzi), distracție (mese de ping-pong și de șah), sport (piste de alergare), loc de parcare personal.

 

În plus, viitorii rezidenți se vor bucura de o comunitate deja sudată de peste 400 de locatari, 200 de locuințe fiind vândute în cele șapte blocuri deja construite, din totalul de 13 blocuri. Iar comunitate înseamnă să te bucuri alături de ceilalți și exact acest lucru s-a întâmplat în cadrul evenimentelor organizate în ansamblu până acum, la care au participat adulți și copii deopotrivă (în Class Park sunt, în prezent, 70 de copii): 1 iunie, Ziua Recoltei, Grădina Verde Class Park, Moș Crăciun.

 

”Zâmbești mai mult Acasă în Class Park, pentru că familia e cea mai importantă și vrei să îi oferi mai mult confort, mai mult timp, fericire. Cartierul Class Park este cel mai mare cartier nou din Târgoviște și este apreciat pentru facilitățile pe care le oferă, necesare oricărei familii. Aici le găsești pe toate pentru că au fost gândite special astfel încât să fie de folos familiior tinere ce-și doresc  calitate înaltă și locuințe accesibile în raport cu facilitățile oferite. Fiind gândit ca un cartier rezidential, nu ca o simplă clădire, oferă cele mai bune facilități din oraș  și se pliază perfect pe nevoile oricărei familii tinere în căutarea căminului visat”, explică dezvoltatorii Class Park.

 

GALERIE FOTO

 

 

PENTRU MAI MULTE DETALII:

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee
ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT
Polițiștii, în dialog cu școlarii
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Scandalagii reținuți de polițiști
Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale