Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.07.2015 00:07

Tensiuni la Perșinari


A A

Beni Popescu îi răspunde dur lui Vali Junghie

Beni Popescu îi răspunde dur lui Vali Junghie
Beni Popescu și Valică Junghie au ajuns la cuțite, atacându-se dur

❚ „El a știut să vândă meciuri cui a avut nevoie, să vedem cui va vinde de acum încolo. Să vedem cu cine mai joacă în campionat. Mai mulți jucători și-au exprimat dorința să nu se mai ducă acolo, când au auzit că plec eu de la Perșinari”, a atacat puternic Beni

COSTINEL NEAGU


„Jurnal de Dâmbovița” a scris în ziarul de ieri despre de intenția finanțatorului de la Perșinari, Valică Junghie, de a-i bloca transferul lui Beni Popescu la Știința Odobești. Fostul jucător și antrenor al Voinței reacționează astăzi la fel de dur, lovind puternic în omul cu banii de la Perșinari.

„Nu este nicio problemă dacă nu îmi dă transferul să plec la altă echipă. Mă las de fotbal și gata, oricum am 39 de ani. Nea Valică minte când spune că am plecat fără să spun. L-am anunțat pe fiul său, Mircea, cu trei săptămâni înainte, cum poate să spună că nu a știut?”.

„Nea Valică nu știe decât să vândă meciuri”

Beni Popescu a mai spus că Vali Junghie mai are să-i achite niște restanțe bănești, lansând apoi câteva acuzații extrem de grave.

„Mie îmi plac oamenii de cuvânt. Dacă am vorbit o vorbă, să rămână vorbă. Ultimii bani pe care i-am primit au fost 300 de lei, pentru restul a rămas să mai negociem. De ce să negociem? Eu am jucat pentru banii ăștia și îi merit. Nea Valică a fost corect până la un punct. El a știut să vândă meciuri cui a avut nevoie, să vedem cui va vinde de acum încolo. M-a acuzat că am luat jucători de acolo să îi duc la alte echipe, ceea ce nu este adevărat. Să vedem cu cine mai joacă în campionat. Mai mulți jucători și-au exprimat dorința să nu se mai ducă acolo, când au auzit că plec eu de la Perșinari. El dădea bani jucătorilor în avans pe câte trei-patru etape și pe urmă nu mai veneau. La Crevedia, de exemplu, am folosit doi juniori în teren, pentru că nu mai aveam cu cine să jucăm”, a mărturisit Beni Popescu.

„Am oferte de la alte echipe, dar nu mă grăbesc”

Beni Popescu spune că are mai multe oferte, dar nu se grăbește să semneze deocamdată. Cea mai interesată echipă este Știința Odobești, care și-a manifestat dorința să-l transfere.

„Am o ofertă concretă de la Odobești, dar nu mă grăbesc să semnez, pentru că mai sunt și altele.Voi fi doar jucător unde mă voi duce, nu și antrenor. Cei de la Perșinari să zică mersi că le-am făcut echipă. M-a deranjat că nea Valică a vorbit de mine. De ce să vorbească de mine el?”, a încheiat Beni Popescu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Unul care stie la 24.07.2015 17:46

Ciocul mic Beni!Ai luat bani de la Persinari cit nu ai luat de la Zotic in toata cariera.Nu tin partea lui Junghie, din potriva, detest "jocul murdar la retrogradare"practicat de Persinari, dar sa vi sa spui vrute si nevrute...cind ai luat banii in avans pt 2,3,4.. etape?


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale