Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.12.2021 00:16

Primarul municipiului Târgoviște s-a întâlnit recent cu unul dintre investitorii de la COST...


A A

Beltrame Group va investi 500 de milioane de euro la COS Târgoviște

Beltrame Group va investi  500 de milioane de euro la COS Târgoviște

*„Dacă lucrurile stau așa cum și-au propus, județul Dâmbovița va cunoaște, în următorii doi ani, cea mai importantă investiție din ultimii 30 de ani”

  

Violeta Stanciu

Investiție de 500 de milioane de euro... la Combinatul de Oțeluri Speciale Târgoviște! Italienii de la Beltrame Group, care au înaintat deja oferta de cumpărare a activului funcțional de la COST,  vor să pună pe picioare combinatul târgoviștean și să-l transforme într-o unitate economică redutabilă. În acest sens unul dintre investitori s-a întâlnit recent cu primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, căruia i-a adus la cunoștință planurile de dezvoltare a COS Târgoviște.

„Deși nu vizează exclusiv activitatea Primăriei Târgoviște, am avut o discuție cu investitorii de la Combinatul de Oțeluri Speciale. Dacă lucrurile stau așa cum și-au propus, județul Dâmbovița va cunoaște, în următorii doi ani, cea mai importantă investiție din ultimii 30 de ani. Este vorba de o investiție de aproximativ 500 de milioane de euro, care se compune din modernizarea actualelor facilități de producție și undeva înte 15-17 milioane de euro anual, plus o Oțelărie nouă în valoare de 300 de milioane de euro. Aceasta a fost discuția pe care am avut-o cu unul dintre investitori, nu cu un reprezentant, și sper să se concretizeze. Ar fi, din punct de vedere economic, cel mai important eveniment din ultimii 30 de ani din municipiul Târgoviște, cea mai mare investiție, cred eu, privată sau publică din județul Dâmbovița pentru că nu-mi aduc aminte să avem o investiție care să valoreze 500 de milioane de euro”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan la conferința de presă de sfârșit de an de la Primăria Târgoviște.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

566 de locuri de muncă disponibile
Dublează-ți veniturile în doar 1 an - Investiție minimă, profit garantat!
Proiectul pentru DN 71 provoacă îngrijorare
Întreruperi energia electrică
Protocol semnat pentru noile Centuri de la Târgoviște, Pucioasa și Fieni
Bugetul pentru comune, orașe și municipii din Dâmbovița a fost aprobat
Infrastructura educațională continuă să se schimbe
Guvernul a aprobat înființarea centrelor de evaluare propuse de PSD pentru prevenirea formelor grave de COVID-19
Beltrame a semnat promisiunea de vânzare - cumpărare pentru COS Târgoviște!
2022, an important pentru investiții


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tragică lecția kazahă...

Nu mă îndoiesc că revolta kazahă a fost un prilej picat la timp pentru Kremlinul lui Putin, aflat cu înfrigurare în căutarea unui motiv vizând refacerea imperiului pierdut în 1991, dar, totodată, având în cătare și împiedicarea Washingtonului de a-și impune interesele în inima Asiei Centrale. Și dacă am aminti că, în stepele Kazahstanului, Rusia are în posesie celebrul cosmodrom de... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale