Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.01.2022 00:19

Anunț făcut de președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște


A A

Beltrame a semnat promisiunea de vânzare - cumpărare pentru COS Târgoviște!

Beltrame a semnat promisiunea de vânzare - cumpărare pentru COS Târgoviște!

*„COS Târgoviște... înțeleg că ar fi semnat un act, de fapt o promisiune de vânzare - cumpărare cu niște clauze suspensive privind plata prețului și dobândirea dreptului de proprietate, condițiile suspensive fiind generate de ceea ce se va întâmpla în instanță...” *„Beltrame este dispus să plătească prețul pe care l-a propus, iar pe masa judecătorului sindic se află acum dosarul cu programul de reorganizare... cu vânzarea activelor productive către Beltrame, dar fiind în procedura insolvenței totul este foarte complicat până nu avem o hotărâre judecătorească definitivă”

 

Italienii de la Beltrame s-au ținut de cuvânt și ar fi semnat, în urmă cu câteva zile, actul, de fapt promisiunea de vânzare-cumpărare a activelor funcționale de la COS Târgoviște, dar cu niște clauze suspensive! Acum toată lumea așteaptă ca judecătorii să clarifice lucrurile, pentru că pe lângă faptul că societatea se află în procedura insolvenței există și contestații depuse la instanță de către unii creditori care solicită falimentul combinatului, dar și de alți cumpărători cum ar fi Liberty Galați. Președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu, susține cu tărie că italienii de la Beltrame au dat dovadă de un curaj nebun atunci când și-au asumat decizia cumpărării COS Târgoviște... direct din procedura insolvenței.

„Intenția italienilor de la Beltrame este să cumpere mare parte din combinat”

,,COS Târgoviște, din informațiile mele, dar vă spun informal, înțeleg că ar fi semnat un act, de fapt o promisiune de vânzare - cumpărare cu niște clauze suspensive privind plata prețului și dobândirea dreptului de proprietate, condițiile suspensive fiind generate de ceea ce se va întâmpla în instanță... la contestațiile depuse de alții, cum sunt cei de la Liberty Galați. Intenția italienilor de la Beltrame este să cumpere active productive, adică mare parte din combinat, iar restul din COST ar trebui să continue procedura insolvenței dar fără activele productive.

Beltrame este dispus să plătească prețul pe care l-a propus, iar pe masa judecătorului sindic se află acum dosarul cu programul de reorganizare... cu vânzarea activelor productive către Beltrame, dar fiind în procedura insolvenței totul este foarte complicat, până nu avem o hotărâre judecătorească definitivă... Noi avem acum cereri de intrare în faliment care se judecă și nu s-au soluționat. Adică până nu vom avea o hotărâre judecătorească definitivă care să poată să-i dea dreptul lui Beltrame să-și exercite dreptul de proprietate suntem în nebuloasă. Dacă statul o lua, prin dare în plată, a doua zi o vindea curată... Acum stăm...

Să știți că italienii de la Beltrame au arătat un curaj nebun, pentru că nu oricine are curajul acesta nebun să intre în procedura insolvenței, pentru că uitați-vă cum imediat au fost contestați și puși la colț de alții... și să stai cu afacerea să nu știi ce se va întâmpla și ce te așteaptă în ziua de mâine? Deocamdată avem certitudinea că au semnat un act, se numește promisiune de vânzare-cumpărare, cu niște clauze suspensive și îmi pare că vineri, noaptea târziu, ar fi făcut lucrul acesta...

Nu primim informații decât așa prin diverse medii informale, iar în cadrul acestei promisiuni de vânzare cumpărare Beltrame a cerut să plătească prețul la 120 de zile, după ce se finalizează tot... Înțeleg că cei de la combinat au cerut ca prețul să fie plătit într-un termen de 60 de zile, cu toate că de regulă până pe 5 ianuarie trebuia să avem prețul plătit... Se pare că atunci când s-au făcut astfel de declarații nu s-a luat în calcul cu foarte mare atenție ce se întâmplă cu termenele de la instanță. Acum toată lumea așteaptă, să vedem ce spun judecătorii”, ne-a declarat liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu.

 


Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

359 de locuri de muncă disponibile
"Programul poate fi un sprijin pentru femeile antreprenor"
Turismul, pe o direcție ascendentă!
Primăria Runcu pregătește alte două mari proiecte
Parcare cu 115 locuri pe locația unui fost punct termic!
462 de locuri de muncă disponibile
DJS Dâmbovița, în cercetare statistică postrecensământ
Pregătiri pentru realizarea Topului Firmelor!
Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști
Ajutoare de Urgență de la Guvern


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dubai - laboratorul viitorului

De multe ori este bine să privim și spre alte orizonturi, pentru a înțelege mai bine lumea în care trăim. A călători este acum la îndemâna românilor și acest articol este un îndemn la a descoperi un pic mai mult decât litoralurile Greciei sau Turciei.

 Dubaiul s-a dezvoltat enorm în ultimii 20 de ani, ajungând la o populație de vreo 3 milioane... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale