Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.09.2022 00:19

Ieri, în prezența conducerii CJD, a fost inaugurată o investiție realizată prin PJDL!


A A

Bază sportivă modernă la Hulubești

Bază sportivă modernă la Hulubești

*„Acest eveniment nu era posibil fără ajutorul CJD, în special al președintelui Corneliu Ștefan care întotdeauna a fost aproape de comuna noastră”, a declarat Ion Cursureanu, primarul comunei Hulubești

 

O bază sportivă modernă, realizată prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), a fost inaugurată ieri în comuna dâmbovițeană Hulubești! Investiția a fost așteptată cu nerăbdare de tinerii din localitate, care au acum la dispoziție un spațiu nou și adecvat pentru practicarea activităților sportive! La eveniment au participat: conducerea Consiliului Județean Dâmbovița - respectiv președintele Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie - administratorul public Cristian Avanu, deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, primari din localitățile învecinate, cetățeni din localitate și, bineînțeles, copiii care așteptau cu nerăbdare inaugurarea pentru a putea să intre pe terenul de fotbal.

Un sobor de preoți a sfințit finalizarea acestui obiectiv, după care primarul comunei Hulubești, Ion Cursureanu s-a adresat celor prezenți. Construit prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, Subprogramul „Construcția / amenajarea / reabilitarea / modernizarea / dotarea bazelor sportive, a terenurilor de sport și a sălilor de sport”, terenul de sport din comuna Hulubești este o investiție în valoare de 499.488,28 lei.

,,Avem un eveniment deosebit în comuna Hulubești, inaugurarea acestei Baze Sportive pe care tinerii din comuna noastră și-au dorit-o de foarte mult timp. Acest eveniment nu era posibil fără ajutorul CJD, în special al președintelui Corneliu Ștefan care întotdeauna a fost aproape de comuna noastră. Această bază sportivă a fost construită cu o participație de 50%-50%. Totodată, tot aici, lângă primărie, în curând se vor construi un părculeț și un loc de joacă, care vor fi gata în maxim o lună și jumătate. Fără ajutorul CJD, eram mai în spate. Iată că și noi trebuie să fim alături de d-ul președinte până în pânzele albe”, a declarat primarul comunei Hulubești, Ion Cursureanu.

La rândul său, președintele CJD, Corneliu Ștefan l-a asigurat pe edilul de la Hulubești, dar și pe cetățenii comunei, că forul administrativ județean va acorda sprijin autorității locale astfel încât investițiile realizate să se reflecte și în creșterea standardului de viață al locuitorilor. ,,Pe lângă această bază sportivă, avem și o asociere pe drumuri comunale, avem două proiecte pe Programul Național Anghel Saligny pe care le-am promovat împreună, de aproape 4 milioane de lei, și nu în ultimul rând Hulubești se află printre cele 52 de localități care beneficiază de Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) privind infrastructura de apă și canal”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Valorile în care credem
Pasajul rutier de la Pavcom, aproape de finalizare
Nu va exista plafon la consumul de gaze în această iarnă!
Amplu proces de reabilitare la Grădinița „Prichindel”
O amintire cu Regina Marii Britanii
S-a stins din viață Nicolae Catrina, primarul comunei Potlogi
Sute de polițiști, sute de amenzi în Dâmbovița
Criza energetică și răspunsul european
Târgoviștea, în prefacere urbană
„Liberalizarea pieței de energie a fost haotică”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale