Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.03.2018 00:09

Fanii petroliști s-au ciocnit cu forțele de ordine


A A

Bătaie crâncenă la Aninoasa

Bătaie crâncenă la Aninoasa

* O facțiune a galeriei ploieștene a intrat într-un război halucinant cu forțele de ordine, depășite momente bune de furia fanilor. S-au împărțit lovituri de ambele părți, de o violență extremă

COSTIN MIHAI


Se va vorbi multă vreme despre incidentele petrecute sâmbătă după-amiază la Aninoasa, unde fanii petroliști s-au bătut minute bune cu forțele de ordine. Aproximativ 500 de ,,lupi galbeni” au debarcat pe micuțul stadion comunal de lângă Târgoviște, unde au provocat teroare. Bătaia a început la câteva minute după startul meciului, întrerupt în două rânduri de arbitrul Bogdan Anghelinei, foarte aproape să fluiere finalul jocului. Lucru care ar fi dus aproape sigur către un dublu forfait (0-3), mai neplăcut pentru Petrolul, implicată în lupta pentru promovare. ,,Ce ați văzut acum la Aninoasa, nu a fost, practic, nimic, față de alte dăți. Bine că n-a ieșit mai rău”, nu a părut impresionat un coleg din presa prahoveană.

Bătaie crâncenă, ce n-a văzut Aninoasa!

O facțiune a galeriei petroliste a intrat într-un război halucinant cu forțele de ordine, depășite momente bune de furia fanilor. S-au împărțit lovituri de ambele părți, de o violență extremă. Am văzut un jandarm lovit cu picioarele de o femeie din galerie, un steward cu fața tumefiată, un altul fugind de-i sfârâiau călcâiele, copii plângând înspăimântați, dar și suporteri bătuți ca la fasole. Dotați cu bastoane, scuturi, câini, jandarmii au împrăștiat într-un final gaze lacrimogene, care i-au doborât pe mulți dintre ultrași ca pe muște. Unii au ajuns în dube, alții la Ambulanță, cu capete sparte și haine rupte, vărsându-și furia chiar și pe președintele petrolist Cristi Vlad, devenit ținta loviturilor. Turbați de furie, ,,lupii” din tribune au forțat intrarea pe teren, peste jucători, distrugând o porțiune din gardul despărțitor. Zeci de pietre și sticle au zburat în direcția jandarmilor, care au reușit într-un final să calmeze situația.

Caseta tehnică

Stadionul Comunal Aninoasa. Spectatori: 1.500. Au marcat: Codroiu (56) / Velisar (3), Ciocâlteu (32), Arnăutu (36, 51, 70-pen), Lambru (76, 87). Au arbitrat: Bogdan Anghelinei – Florian Vișan, Daniel Vlase (toți Galați), Observatori FRF: Mugurel Vădan (București), Gabriel Oprea (Snagov). Cartonașe galbene: Blas (31), Neaga (40), C. Dinu (65), N. Popescu (26). Aninoasa: Tătar (73 Grigore) – Grigorescu, Pahonțu, Neaga, Diță (73 G. Matei) – Călinescu, Lică (38 C. Dinu), Blas, Nedelea – Maican, Codroiu. Antrenor: Cristian Bălașa. Petrolul: Bolboașă – Prunescu (68 Antoche), Ichim, Olaru – Ș. Tudor (54 Lambru), Chindriș, Andor (46 C. Tudor), Velisar – Ciocâlteu, Arnăutu, N. Popescu (54 Catană). Antrenor: Romulus Ciobanu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale