Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.03.2021 00:17


A A

Bărbat din Nicaragua, depistat cu ședere ilegală în Dâmbovița

Bărbat din Nicaragua, depistat cu ședere ilegală în Dâmbovița

❚ Polițiștii de imigrări din Dâmbovița, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat un bărbat de 39 de ani, din Nicaragua, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în cauză fiind interzisă îndepărtarea, întrucât este căsătorit cu un cetățean român.

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al județului Dâmbovița, au desfășurat, la data de 26 martie a.c., o acțiune pe linia combaterii șederii ilegale a străinilor, pe raza de competență. Astfel, în cadrul activităților întreprinse, polițiștii au depistat pe raza localității Niculești, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Nicaragua, care nu mai îndeplinea condițiile șederii pe teritoriul României. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta a intrat legal în România, în baza pașaportului biometric, însă la expirarea dreptului de ședere nu a părăsit teritoriul țării noastre. Întrucât, persoana în cauză este membru de familie al unui cetățean român, acestuia i-a fost adus la cunoștință faptul că, are posibilitatea să depună la sediul biroului nostru, sau la sediul oricărei formațiuni aparținând Inspectoratului General pentru Imigrări, de pe raza localității unde intenționează a-și stabili reședința, documentele necesare prelungirii dreptului de ședere, conform Ordonanței de Urgență nr. 194/2002 privind regimul juridic al străinilor în România cu modificările și completările ulterioare. Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 400 lei, în conformitate cu prevederile actului normativ mai sus menționat. Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acțiuni privind combaterea șederii și muncii ilegale, solicitând cetățenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de ședere pe teritoriul României. Contăm pe respectul dumneavoastră față de legislația în domeniul migrației și vă invităm să ne contactați pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale în domeniu, la tel./fax 0245207506 sau vizitând site-ul public la adresa www. igi.mai.gov.ro.

BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚAComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

A debutat construcția depoului noilor autobuze
Biden, cu oiștea-n gardul lui Putin. Kremlinul își vede de treabă (I)
Relația UE-cetățeni
Doar șase comune mai sunt în scenariul roșu
Secția Cardiologie a SJUT va fi extinsă
Pucioasa vrea să se întoarcă pe harta destinațiilor turistice din România
Accident grav la Corbii Mari
România în cătarea Kremlinului. Nu este un basm! (II)
Se pregătesc investiții pe fonduri europene
Lucrări de reabilitare la Șoseaua Găești


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Biden, cu oiștea-n gardul lui Putin. Kremlinul își vede de treabă (I)

GEORGE COANDĂ


Deunăzi, Joseph (Joe) Robinette Biden Jr., recent alesul president of USA, provocat de un jurnalist isteț și abil să-și dea drumul la… robinetul unor opinii, pardon, la gură, pe diferite chestii, întrebat, la un moment dat, ce crede el despre Vladimir Vladimirovici Putin, cu o candidă sinceritate nediplomatică, a dat cu oiștea-n zidul Kremlinului. Căci zis-a într-un interviu acordat ABC News cum că actualul... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale