Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.07.2015 00:10

Zi istorică în Dâmbovița! Astăzi, la Consiliul Județean se deschid ofertele pentru


A A

Bâldana-Titu, pe patru benzi

Bâldana-Titu, pe patru benzi
Adăugarea a încă două benzi pe Drumul Național Bâldana - Titu e cu un pas mai aproape de realizare... dar mai are mult de mers

❚ Podul de la Viișoara pe DN 72 ar putea intra de mâine în reparații, în timp ce podul peste Bizdidel mai are de așteptat până la începutul lunii august ❚ Se va lucra și la podul peste Autostrada 1 la Ionești, în vederea măririi gabaritului de trecere ❚ „De asemenea sunt în curs de achiziție serviciile de proiectareamenajare intersecții cu sens giratoriu pe DN7 și DN61 la Găești, DN7- DN701A la Titu, DN7 și strada Gării Titu și DN7 și DN71 la Bâldana”, a mai anunțat președintele Țuțuianu

VIOLETA STANCIU


 

Drumurile naționale și mai ales podurile cu probleme se află în atenția conducerii Consiliului Județean Dâmbovița! Recent, președintele forului administrativ județean, Adrian Țuțuianu, a solicitat Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Dâmbovița situația la zi a documentațiilor la toate proiectele de drumuri și poduri care urmează să fie reabilitate într-un viitor apropiat sau mai îndepărtat.

Nu de alta, dar acestea se găsesc în momentul de față la faza... achizițiilor publice.

 

Mâine s-ar putea da ordinul de începere

a lucrărilor pentru podul de la Viișoara

Potrivit președintelui CJD, proiectul de lărgire la patru benzi a DN7-Bâldana- Titu va trece astăzi prin procedura deschiderii ofertelor. Urmează evaluarea lor de către comisia de licitații și desemnarea câștigătorului. Ceva mai bine se stă la podul de la Viișoara, situat pe DN72.

„Închiderea procedurii de achiziție publică a avut loc pe data de 27.07.2015. Estimăm că pe 30.07.2015 să dăm ordin de începere a lucrărilor”, a precizat Adrian Țuțuianu.

Podul de la Bizdidel de pe DN 71 a creat ceva probleme autorităților, dar în cele din urmă acestea au fost depă- șite.

„Pentru podul de la Bizdidel au fost mai multe probleme în sensul că au existat contestații în faza incipientă. Toate acestea au fost clarificate. Astfel, pe 19.08.2015 are loc deschiderea ofertelor. Estimăm pe 07.09.2015 semnarea contractelor și pe 10.09.2015 se va da ordinul de începere a lucrărilor”, a mai menționat președintele CJD.

 

Sensuri giratorii pentru unele drumuri naționale, la faza de proiectare

Adrian Țuțuianu a trecut în revistă și alte proiecte aflate în momentul de față în faza de elaborare sau de achiziție publică.

„Este în curs de elaborare documentația unui proiect de modernizare DN7-km 52+300 până la 54. Este vorba de toată zona orașului Titu, suplimentar la ceea ce avem pe Bâldana-Titu pe patru benzi. Va fi și o intervenție în vederea măririi gabaritului de liberă trecere a pasajului peste A1 la km 77+271 la Ionești. Lucrările se vor finaliza la 30 august a.c. Este depusă deja la biroul de achiziții documentația pentru evacuarea apei pluviale în comuna Tărtășești, pe DN7- km 22+500 până la km 31+300. De asemenea, sunt în curs de achiziție serviciile de proiectare-amenajare intersecții cu sens giratoriu pe DN7 și DN61 la Găești, DN7-DN701A la Titu, DN7 și strada Gării Titu și DN7 și DN71 la Bâldana. Procedurile sunt în derulare și ne vor permite să introducem aceste lucrări din anul viitor, în principal, dacă nu găsim soluții de finanțare la rectificarea bugetară din acest an”, a declarat președintele CJD, Adrian Țuțuianu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de florin la 29.07.2015 09:01

Dl presedinte isi aroga sarcinile de serviciu ale prefectului . Presedintele nu are treaba cu societatile nationale , de ex. CNADNAR . in ce calitate cere el documentatii de la Dir. nat. de drumuri? Acolo este un minister,un Guvern ,iar reprezentantul Guv. in teritoriu este Prefectul. Pres. Cons. Jud. este organ al puterii locale . Esta Pref . cumva in concediu? Atunci sa se ocupe subprefectul. Oare dl. Tutuianu si-a terminat toate treburile ce le are ca reprez al puterii locale si acum nu mai are ce face? Oere merge totul brici la consiliul jud.? NU !!! Cred ca vrea sa-l "incalece" pe Marinescu asa cum l-a incalecat si pe Victor Sanda.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Noi modificări privind taxa de salubrizare
Ioan Morar, vernisaj la Biblioteca Județeană
Inspectoratul de Jandarmi Dâmbovița se confruntă cu o criză de personal
Haosul public și distrugerea națiunii române
Mesaje de suflet la Muzeul „Casa Romanței”, din dragoste pentru Basarabia
Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale