Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.05.2015 00:05

Editorial sportiv :: Lovitura de la colț


A A

Bâlciul de la AJF

Bâlciul de la AJF

COSTIN MIHAI


 

Chiar dacă nu sunt de acord cu deciziile abracadrabante ale oficialilor de la Șelaru, care ba retrag echipa, ba solicită reînscrierea ei în campionat, nici nu voi arunca cu toate oalele spre capetele lor, așa cum mi se tot sugerează.

Nu sunt primii care apelează la o asemenea metodă, la fel procedând în aceeași serie de Onoare și Voința Ionești, având un exemplu și la Liga a III-a, în CS Podari. Nu e vina echipelor că FRF sau AJF Dâmbovița le permit să se joace de-a retragerea din campionat, însă parcă nu ar strica mai multă seriozitate și din partea lor. Cum din Onoare Vest nu mai retrogradează nimeni, după retragerea celor de la Taxi Cătunu, și cum Știința Odobești este ca și promovată în Liga a IV-a, aiureala echipelor indecise nu provoacă schimbări importante asupra clasamentului.

La câte nereguli se petrec la AJF Dâmbovița, asta cu retragerea și revenire chiar a devenit o chestiune secundară. Din capul locului sunt de partea echipelor care reclamă aceste practici ieftine, a competitoarelor de bună credință, și chiar le înțeleg dacă iau în calcul să refuze meciurile lui Șelaru și Ionești. E o formă de protest, pentru care a optat și Gura Șuții, care a decis să folosească numai juniorii până la finalul campionatului de Liga a IV-a. Ce pretenții să mai ai de la oficialii AJF, câtă vreme se războiesc între ei?

Am parcurs și comentariul lui Gigi Ionescu, indicat de Țuți Negoescu că nu ar fi formulat un raport de observare după un meci Tărtășești – Aninoasa și că ar fi venit cu anumite sugestii către arbitri, pe care probabil că l-a șters din nou, de vreme ce nu mai apare pe nicăieri. Nea Gigi l-a contrazis pe șeful arbitrilor dâmbovițeni, spunând că a predat raportul de observare, doar că nu a fost luat în calcul.

Mai mult, a făcut publică și nota acordată arbitrului Codruț Tudor (7,3), vorbind și despre o reacție persiflantă a Petruței Iugulescu la adresa unui oficial al gazdelor. Din păcate, așa cum ne-a obișnuit, Tudor Emil merge pe burtă, în speranța că va rămâne președinte de asociație până la adânci bătrâneți. Foștii colaboratori vor să-l dea jos în perioada următoare și s-ar putea să reușească, prin intermediul Adunării Generale.

Să știți că nu pe Liviu Gligoraș îl vor susține contestatarii lui Tudor și nici pe Ioan Negoescu, chiar că pregătesc o surpriză. Să nu vă mire dacă alături de ei vor veni și unii care pozează acum în susținătorii profesorului de la Ungureni de Mănești.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale