Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.10.2021 00:14

La Potlogi


A A

Balastierele, agenții economici cei mai importanți din localitate

Balastierele, agenții economici cei mai importanți din localitate

*„Balastierele care funcționează pe raza localității ne ajută cel mai  mult la bugetul local, prin impozitele și taxele locale pe care le plătesc. Avem șase balastiere care sunt importante pentru Primăria Potlogi’’, a declarat primarul comunei  Potlogi, Nicolae Catrina

 

Agenții economici cei mai importanți pe care pot conta autoritățile publice locale de la Potlogi, chiar și  în aceste vremuri dificile pentru toată lumea, sunt balastierele care funcționează în localitate! În număr de șase, acestea  au un rol important la constituirea bugetului local prin impozitele și taxele locale pe care le plătesc la primărie.  

,,Avem o fabrică de mobilă care din păcate nu prea mai merge ca altădată, lucrează, dar și-a redus din personal. Mai avem firme de construcții, dar aceștia ne mai creează probleme. În schimb, balastierele care funcționează pe raza localității ne ajută cel mai  mult la bugetul local, prin impozitele și taxele locale pe care le plătesc. Avem șase balastiere care sunt importante pentru Primăria Potlogi’’, a declarat primarul comunei  Potlogi, Nicolae Catrina.

Un alt domeniu cu care se poate lăuda edilul de la Potlogi este activitatea turistică. Datorită obiectivelor turistice care există pe raza localității, cel mai important fiind Palatul Brâncovenesc, turiști din toată țara vizitează comuna Potlogi, iar numărul lor crește de la un an la altul.

,,În afară de Palatul Brâncovenesc, care este principalul obiectiv turistic, mai avem Memorialul Nicolae Grigorescu din satul Pitaru, dar și bisericuța monument istoric categoria A de la Strâmbeanu, un cartier al satului Pitaru’’, a completat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Noi proiecte pentru fluidizarea traficului rutier
„România trebuie să se scuture odată”
P.U.Z. - “INTRODUCERE ÎN INTRAVILAN - DEZMEMBRARE
Plăți în avans pentru cererile unice ale fermierilor
Sindicaliștii, rezervați privind dezghețarea salariilor în 2022
Proiectul eficientizării energiei electrice în instituțiile publice
Sindicaliștii Automecanica demontează scandalul tancurilor românești
Extinderea rețelei de gaze, undă verde la finanțare!
439 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Proiectul noului Stadion Municipal, susținut la Ministerul Dezvoltării!
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (II)

Să amintim eroica ediția a 53-a – nu este o vorbă în vânt, chiar a fost eroică! – desfășurată în plină pandemie de COVID-19, când, pentru că restricțiile erau draconice, festivalul era cât pe-aci să-și întrerupă numărătoarea, ceea ce ar fi putut duce chiar la amânarea sa sine die. Și dacă s-ar fi petrecut așa ceva, ar fi fost unii invidioși păguboși care ar fi... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale