Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.05.2016 00:07

Liga a III-a. FC Aninoasa - SCM Pitești 1-0 (0-0)


A A

Bălașa l-a bătut tactic pe Dică

Bălașa l-a bătut tactic pe Dică
Aninoasa a jucat eroic cu Pitești și a reușit o victorie în care au crezut foarte puțini

* FC Aninoasa a reușit primul succes din acest an pe teren propriu contra liderul SCM Pitești, care a venit ca o echipă umflată, dar care s-a dezumflat repede

COSTINEL NEAGU


Stadionul din Aninoasa. Spectatori: 200. A marcat: Rosciugă (70). Șuturi la poartă: 6-11. Șuturi pe poartă: 4-4. Cornere: 3-9. Au arbitrat: Robert Stanciu - Emil Mateescu, Ștefan Dumitrache (toți Ploiești). Observatori FRF: Ștefan Poenaru, Mihnea Totan (ambii București). Cartonașe galbene: Cernea (31), Coman (39), Ghenu (44), I. Maican (57), Bărboiu (86) / Deaconescu (2), Panait (61), Năstasie (66), Șerban (80). Șuturi la poartă: 6-11. Șuturi pe poartă: 4-4. Cornere: 3-9.

Aninoasa: Bărboiu - Călinescu, Pahonțu, Coman, Cernea - Ghenu (90+2 C. Dinu), Ștefan, Neacșu, I. Maicanț (71 Moțoi), Rosciugă - Leotescu (84 Rusu). Antrenor: Cristi Bălașa.

Pitești: Udeanu - B. Stancu, Cotigă, Deaconescu, Șerbanică - Panait, Șerban - Grecu (67 Albu), Andrei (74 Cruceru), Năstasie (80 Șandru) - Tănasă (60 Cioablă). Antrenor: Nicolae Dică.

Surpriză mare în Sâmbăta Paștelui la Aninoasa, unde echipa lui Cristi Bălașa a răpus liderul neînvins din acest retur, SCM Pitești. Chiar dacă a plouat torențial, 200 de spectatori au ținut să asiste la o partidă frumoasă, cea mai bună a echipei de lângă Târgoviște din acest campionat. Oficialii gazdelor chiar au crezut într-o victorie surpriză, dovadă că primarul Constantin Maricescu a anticipat succesul înaintea partidei. Șerbănică șutează din afara careului, dar mingea se duce peste poarta gazdelor. Aninoasa răspunde imediat prin Cernea (4), care trimite din lovitură liberă de la 20 de metri, însă Udeanu este atent. Amfitrionii se mențin în atac și Leotescu (23) trimite peste poartă, din careu, pe serva lui Ionuț Maican. Echipa din Pitești are o șansă bună de a deschide scorul în minutul 31, dar Panait ratează. Ultima oportunitate a reprizei o notăm în minutul 37, irosită de Șerban.

Aninoasa lovește prin Rosciugă

Având nevoie disperată de victorie, pentru a rămâne pe primul loc în Seria C3, oaspeții ies ceva mai deciși de la cabine și ratează prin Năstasie (53). SCM Pitești caută victoria, însă cei care lovesc sunt dâmbovițenii. Rosciugă (70) pleacă din propriul careu, face o cursă de 40 de metri și îl învinge pe Udeanu, ieșit în întâmpinare. Veștile bune pentru piteșteni vin însă de la Bradu, unde localnicii întorc spectaculos rezultatul cu CS Afumați (2-1). Echipa lui Nicolae Dică nu joacă mai nimic, arătând neputință în atac. Aninoasa se apără cu calm, iar „Mela” Coman este stâlpul defensivei. Oaspeții presează în finalul jocului, Șerban ratează din poziție favorabilă (82), la fel și Panait (83), care șutează în plasa laterală. Panait îl găsește apoi cu o pasă pe Andrei (86), însă Bărboiu este în zi bună. Cristi Bălașa a pregătit foarte bine meciul cu liderul seriei, surclasându-l tactic pe Nicolae Dică. Deși a avut în componență mulți jucători cu prezențe în prima divizie, SCM Pitești a plecat fără nici un punct de la Aninoasa. 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale