Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.01.2023 00:13

Altă veste bună pentru infrastructura rutieră a județului!


A A

Aviz favorabil pentru traseul Drumului Expres Găești-Ploiești!

Aviz favorabil pentru traseul Drumului Expres Găești-Ploiești!

*Tehnico-Economică a CNAIR a aprobat varianta de traseu a Drumului Expres Găești- Ploiești, soluție care va intra în etapa de proiectare

 

Încă o „bilă albă” pentru infrastructura rutieră a județului Dâmbovița! Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, că Drumul Expres Găești- Ploiești intră într-o nouă etapă. Comisia Tehnico-Economică a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a aprobat Analiza Multicriterială 2 prin care a fost stabilită varianta de traseu a Drumului Expres Găești- Ploiești, soluție care va intra în etapa de proiectare. Corneliu Ștefan susține că punctele de vedere ale Consiliului Județean Dâmbovița referitoare la această variantă au fost susținute, în permanență, de către secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu. 

,,Așadar, varianta de drum aprobată are o lungime de aproximativ 82 de km. Valoarea estimată a întregului proiect este de aproximativ 615.000.000 de euro, TVA inclus. Totodată, mă bucur să văd că la elaborarea documentațiilor necesare pentru Drumul Expres Găești- Ploiești au fost luate în calcul Inelul 2 de Centură al municipiului Târgoviște și varianta de ocolire a orașului Găești, ambele fiind proiecte ale Consiliului Județean Dâmbovița. Mulțumim echipei de specialiști de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și echipelor de proiectanți, mulțumim secretarului de stat Ionuț Săvoiu și tuturor primarilor dâmbovițeni pentru implicarea în acest proiect extrem de important pentru toată zona de sud a României”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Autoritățile locale din Runcu anunță noi proiecte de investiții
Medicii de familie, cu plata la zi
Turismul dâmbovițean, în regres
Gaze naturale în comuna Raciu
252 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Parteneriat important la orizont
241 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Primăria Runcu își propune asfaltarea a trei kilometri de drumuri
Scăderi importante privind autorizațiile de construcție pentru locuințe
263 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale