Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.10.2023 00:15

Ionuț Săvoiu, Ministru Secretar de stat anunță...


A A

Aviz favorabil pentru amenajarea intersecției DN 7

Aviz favorabil pentru amenajarea intersecției DN 7

Ministrul Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor și fost consilier județean în Dâmbovița, Ionuț Săvoiu, a adus o veste importantă pentru comunitatea locală, anunțând avizarea proiectului de amenajare a intersecției DN7 cu drumurile din zona satului Gulia, comuna Tărtășești. Această avizare a fost emisă de către Comitetul Tehnic de Fundamentare (CTF) al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), deschizând astfel calea pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere din regiune.

Următoarea etapă a proiectului prevede aprobarea indicatorilor tehnico-economici la nivelul Ministerului Transporturilor și ulterior contractarea execuției lucrărilor de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București. Proiectul de amenajare a intersecției DN7 este un demers de lungă durată, inițiat acum mulți ani, și avansează  în mod semnificativ către realizare. Avizarea acestuia reprezintă un pas esențial pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere din zona satului Gulia, comuna Tărtășești, și va contribui la creșterea siguranței și eficienței traficului în această zonă.

Ministrul Secretar de stat, Ionuț Săvoiu, a exprimat recunoștința față de eforturile și determinarea colegilor din DRDP București și CNAIR pentru progresul înregistrat în realizarea proiectului menționat. Cu această avizare, investiția care prevede  amenajarea intersecției DN7 își continuă cursul către materializarea sa, iar rezidenții și șoferii din zonă așteaptă cu interes îmbunătățirea infrastructurii locale, în urma unor ani de așteptare și amenajări provizorii.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare”
„Maraton” de activități sociale și cultural sportive
„Dezvoltarea și susținerea fiecărei localități dâmbovițene nu țin cont de culoarea politică a respectivului primar”
Adoptarea noii Legii a pensiilor
Ministrul Justiției, despre Legea pensiilor
„Nu vom merge alături de PSD la alegeri”
Tur de forță în 13 organizații de pe Valea Ialomiței
„M-am liniștit! Eu credeam că PNL are 15% în Dâmbovița”
Brevet european cu efect unitar în toate țările UE
Problemele colectării gunoiului pentru firmele din județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale