Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.11.2023 00:16

La APIA Dâmbovița,


A A

Avalanșă de cereri de plată pentru motorină

Avalanșă de cereri de plată pentru motorină

*„Cine nu a reușit să deconteze la trimestrele  I-II-III să vină cu facturile pentru plată  pentru că le pot solicita, tot ce a rămas  sau integral, la trimestrul IV, nu mai sunt condiționați”

 

Nu mai sunt condiționalități la plata sprijinului pentru motorina utilizată în agricultură! Potrivit purtătorului de cuvânt al APIA Dâmbovița, Oana Năstase, acum, indiferent de trimestru, cu facturile, se poate solicita finanțarea. Cererile pentru motorina utilizată în trimestrul III s-au depus până la sfârșitul  lunii octombrie, iar cu câteva zile înainte de termenul limită 227 de fermieri au solicitat acest ajutor. 

„În luna octombrie s-au depus la APIA cererile de plată pentru motorină, acel sprijin care se acordă trimestrial. Cererile pentru motorina utilizată în trimestrul  III se depun în luna octombrie. Avem 572 de fermieri care au obținut acordul favorabil anul trecut, în luna decembrie, pentru anul 2023. Au solicitat pentru trim III 227 de fermieri. Sprijinul este de 1,529 lei/litru. Trebuie să spun că cine nu a reușit să deconteze la trimestrele  I-II-III să vină cu facturile pentru plată  pentru că le pot solicita, tot ce a rămas  sau integral, la trimestrul IV, nu mai sunt condiționați... Până anul trecut era o problemă, dacă nu reușeai să vii să soliciți finanțare pentru motorina utilizată într-un trimestru era pierdută, nu puteai solicita ulterior. Acum, indiferent de trimestru, cu facturile, se poate solicita finanțarea. Întotdeauna s-a făcut solicitare de plată în luna următoare trimestrului pentru care facem plata”, a declarat purtătorul de cuvânt al APIA Dâmbovița, Oana Năstase în cadrul unei recente conferințe de presă.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Moș Crăciun a venit devreme la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița
Proiecte de investiții majore la Raciu
Reabilitarea infrastructurii rutiere din Runcu
Progrese de amploare pentru trei investiții din comuna Raciu
„Valurile sunt prea mari și ei nu mai stăpânesc barca”
Salariații din industria de Apărare respectarea promisiunii Guvernului
„Anul acesta vor fi 200 de gospodării abonate la gaze”
Regenerarea pădurilor în Dâmbovița
Atragerea investițiilor publice și private, preocuparea permanentă a autorităților locale
248 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La 105 ani de la Marea Unire (I)

S-au împlinit 105 ani de la înfăptuirea unui ideal/vis/năzuință, mai precis spus în limbajul istoricilor, proces logic, adică a României Mari. Căci și la 27 martie, la Chișinău, și la 28 noiembrie, la Cernăuți, și la 1 decembrie din anul de grație pentru români, 1918, deci în trei momente cruciale întemeietoare de Țară s-a produs Unirea cea Mare – toate aceste momente fiind de fapt, acte istorice... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale