Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.09.2014 00:21

De ieri,


A A

Autosanitare noi la Ambulanța Dâmbovița

Autosanitare noi la Ambulanța Dâmbovița
Cele trei ambulanțe care au ajuns în Dâmbovița fac parte din lotul de 37 distribuite în mai multe stații din țară în cadrul Programului național de dotare cu autosanitare

❚ Cele trei mașini 4x4, ultradotate, tip B1 și B2, au ajuns la Stațiile de la Târgoviște, Găești și Răcari, acestea având cele mai multe urgențe raportate ❚ Recepția autosanitarelor s-a făcut în cadru festiv, iar președintele CJD, Adrian Țuțuianu, a promis și rezolvarea problemei legată de personalul insuficient al Serviciului de Ambulanță

VIRGIL VOINESCU

 


 

Trei autosanitare noi 4x4 tip B1 și B2, de ieri, în posesia Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița! La recepția autosanitarelor, organizată în cadru festiv pe Platoul Prefecturii din Târgoviște, au participat oficialități județene, prefectul Victor Sanda, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu, viceprimarul municipiului Târgoviște Cristian Stan, alături de șefii instituțiilor medicale, dr. Sorin Stoica – directorul Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, dr. Silviu Gotea – managerul Ambulanței Dâmbovița și personal al Serviciului de Urgență – medici, asistenți, brancardieri.

Dr. Sorin Stoica a precizat că ambulanțele sunt ultradotate și pot fi folosite și de echipaj simplu cu asistent medical, dar și de echipaj cu medic specialist. Repartizarea s-a făcut pe criteriul zonei deservite, cu cele mai multe urgențe raportate: o autosanitară a ajuns la Târgoviște, iar celelalte două la Găești și Răcari. „Găeștiul are și 42 km de autostradă, cu accidente frecvente și grave, Răcari deservește și E 71”, a explicat directorul DSP Dâmbovița, care a mai arătat că sunt discuții la nivel de Minister pentru achiziționarea a încă două autosanitare, astfel încât toate cele șapte substații de Ambulanță din Dâmbovița să aibă în dotare acest tip de mașini.

Rezolvarea tuturor problemelor din sistemul sanitar, pe agenda președintelui CJD

Prefectul județului, Victor Sanda, i-a felicitat pe președintele CJD și pe directorul DSP pentru insistența cu care au cerut aceste ambulanțe. Totodată, președintele CJD, Adrian Țuțuianu, a reliefat efortul făcut de guvern pentru dotarea, nu doar în Dâmbovița, Serviciilor de Ambulanță. Printre noutățile prezentate de Adrian Țuțuianu au fost: „Astăzi (n.n. ieri) am o întâlnire la Ministerul Sănătății, mă interesează să obținem fonduri suplimentare pentru lucrările de reparații de la Spitalul Județean, să discutăm despre dotarea Spitalului Județean, a Spitalelor din Moreni și Găești. Știu toate problemele pentru că am fost în contact cu toate conducerile spitalelor din județ, știu foarte bine problemele de la Serviciul de Ambulanță și mi-aș dori, ca după ce rezolvăm problemele legate de încadrarea pe posturi, să nu mai aud discuții”.

Președintele CJD a mai declarat că vineri, 26 septembrie, la Spitalul Județean, va fi inaugurat Centrul Județean pentru Persoane cu Handicap (fosta secție Endocrine). Cele trei autosanitare care au ajuns ieri în județ fac parte dintr-un lot de 37 de ambulanțe repartizate de Ministerul Sănătății către mai multe servicii de resort din țară. Valoarea de inventar a celor trei ambulanțe este de 78 de mii euro.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Lovituri sub centură… electorale
Modernizarea DJ 712 Târgoviște – Pucioasa
Activitate educațională la Centrul Social Cultural
„Ridicarea adeverințelor de vechime, exclusiv de la angajatori”
Regenerarea pădurilor, unul dintre obiectivele principale ale Direcției Silvice
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Actorii instituționali ai politicii de energie
Dezvoltarea Târgoviștei capătă amploare
Caravana „Fără Bariere - Tot Adevărul despre Droguri”
Noi vizite de succes la Muzeul „Casa Romanței” din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale