Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.09.2023 00:14

La Târgoviște,


A A

Autogara de pe Calea Ialomiței, tot mai aproape de inaugurare

Autogara de pe Calea Ialomiței, tot mai aproape de inaugurare

*Una dintre caracteristicile impresionante ale noii autogări este depoul său modern, care va putea adăposti nu mai puțin de 40 de autobuze de tip Mercedes

 

Ștefan Khalil


Recent, primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că noua autogară de pe Calea Ialomiței este pe punctul de a fi finalizată și va fi deschisă în curând.

Una dintre caracteristicile impresionante ale noii autogări este depoul său modern, care va putea adăposti nu mai puțin de 40 de autobuze de tip Mercedes Benz Citaro Hybrid. Aceste autobuze sunt prietenoase cu mediul înconjurător, datorită tehnologiei lor hibride, care combină energia electrică cu cea din combustibil. Depoul amintit este primul construit după anul 1989.

Cu scopul de a oferi servicii complete pentru vehiculele de transport, noua autogară va include un service bine echipat și o spălătorie specializată pentru autobuze. Aceste facilități vor ajuta la menținerea autobuzelor în stare bună și la asigurarea siguranței călătorilor.

De asemenea, anunțul include o veste importantă pentru transportatorul local din Târgoviște. Noul sediu al companiei va fi amplasat în această modernă autogară. Acesta este un semn al angajamentului de a oferi servicii de transport mai bune și mai eficiente pentru comunitate.

Proiectul noii autogări a fost posibil datorită finanțării din fonduri europene prin intermediul Programului Operațional Regional (POR). Această investiție este o dovadă a dorinței de dezvoltare și modernizare a infrastructurii de transport public local.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Moș Crăciun a venit devreme la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița
Proiecte de investiții majore la Raciu
Reabilitarea infrastructurii rutiere din Runcu
Progrese de amploare pentru trei investiții din comuna Raciu
„Valurile sunt prea mari și ei nu mai stăpânesc barca”
Salariații din industria de Apărare respectarea promisiunii Guvernului
„Anul acesta vor fi 200 de gospodării abonate la gaze”
Regenerarea pădurilor în Dâmbovița
Atragerea investițiilor publice și private, preocuparea permanentă a autorităților locale
248 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La 105 ani de la Marea Unire (I)

S-au împlinit 105 ani de la înfăptuirea unui ideal/vis/năzuință, mai precis spus în limbajul istoricilor, proces logic, adică a României Mari. Căci și la 27 martie, la Chișinău, și la 28 noiembrie, la Cernăuți, și la 1 decembrie din anul de grație pentru români, 1918, deci în trei momente cruciale întemeietoare de Țară s-a produs Unirea cea Mare – toate aceste momente fiind de fapt, acte istorice... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale