Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.08.2016 00:19

Editorial


A A

Aurul românilor, în custodie!?

Aurul românilor, în custodie!?

GEORGE COANDĂ


Nu mă interesează că pomenitul cu insistență de media de la o vreme încoace, dumnealui Lucian Isar, este soțul copreședintei PNL, Alina Gorghiu, așa cum nu mă interesează că, din arivism și pe dubioase jocuri politice, își dorește cu ardoare postul, mai mult decât mănos de bănos, de adjunct la Banca Națională a României. Nicidecum. Pe mine mă interesează, ca pe toți românii, de altminteri, că gura păcătosului adevăr grăit-a.

Și ce anume grăit-a? Că tone din rezerva de aur a BNR, în fond a națiunii române, sunt depozitate, atenție!, în custodie (!?) la Londra. Și că rezerva de aur, necesară ca aerul și apa, pentru acoperirea/trăinicia leului, a scăzut dramatic, iar domnul guvernator Mugur Isărescu se face că plouă. Iar custodia – spre știința cititorilor noștri, din nou atenție mărită - se plătește depozitarului londonez. Vine cam așa, deci: și cu aurul dat pe apa Tamisei și cu banii luați. Și, cu toate că purtătorul de vorbe al BNR s-a dat de ceasu’ morții să ne convingă (să ne inducă în eroare, de fapt) că și pe la alții de prin Europa se poartă custodia, a fost să fie a recunoaște că am transferat în city-ul londonez, cel mai mare centru financiar al lumii la dispoziția Ocultei mondialiste, tonele alea de lingouri de aur. Iată un adevăr recunoscut pe bune. Și cum nu suferim de naivitate infantilă, nu ne-am lăsat duși cu preșul, ne-am informat și noi, „pe surse”, și am aflat că țările care se respectă și țin la suveranitatea lor nu-și trimit la sforarii financiari mondialiști în custodie nici un gram din rezerva de aur a băncilor lor naționale. Și dacă o să luăm țeapă, cum am luat-o (și ne doare și astăzi, după un secol) cu tezaurul românesc trimis în refugiu la Moscova? Vă spun eu, fără intenția de a vă speria, este perfect posibil. În prezent, în subsolurile blindate ale BNR, rezerva de aur a țării este sub cea din… 1940 și mult mai mică decât agonisise România socialistă. Este vorba de TRĂDARE NAȚIONALĂ? Fără îndoială. La Cotroceni, la Palatul Victoria, la DNA, pe chestia asta, repet, TRĂDARE NAȚIONALĂ, există o suverană indiferență. Eventual cântă cucuvelele.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale