Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.11.2014 00:06

FCM Târgoviște – Concordia II Chiajna 0–3 (0-1)


A A

Au uitat să câștige

Au uitat să câștige
FCM-ul a încasat o nouă porție de umilință, de această dată de la satelitul Chiajnei

MĂDĂLIN RĂDUCU


Stadion „Alpan” (Șotânga). Spectatori: 150. Au marcat: Anton (32), Dodo (51), Ciobanu (74). Șuturi spre poartă: 10–13. Șuturi pe poartă: 5–7. Cornere: 2–8. Au arbitrat: Călin Lazăr 8 – Ioan Duma (ambii din Mediaș) 8, Lucian Tănase (Pitești) 8. Observatori FRF: Mihai Ene, Vasile Aelenei (ambii din București). Cartonașe galbene: Coman (22), Mihăilă (26), Lețu (37), Dumitru (57, 72), Maria (64) / Răducanu (3), F. Rasdan (77).

FCM: Zgâmbău – T. Calofir, Oprea, Coman (c), Dumitru – Lungeanu, Maria, Mândru – Dragnea, Lețu (65 Constantinescu), Mihăilă (35 Mădăran). Antrenor: Haralambie Becheanu.

Chiajna II: Gudea – Calu, Ilie, Albu (c), Fota – F. Rasdan (90 Șerban), Dodo (65 Golban), Moldovan, Ciobanu – Anton (78 Savu), Răducanu (58 Ciomacenco). Antrenor: Laurențiu Diniță.

FCM Târgoviște nu mai câștigase din etapa a 7-a un meci în C3. Atunci, era o victorie cu 2-1 în fața Atleticului din Bradu. Seceta așternută peste clubul lui Zotic nu părea să deranjeze foarte tare, din moment ce grijile retrogradării încă erau departe la un moment dat. Acum, după gafa monumentală cu SCM Pitești, când egalul scos aproape eroic s-a transformat brusc într-o înfrângere și corecția administrată de Chindia runda trecută, formația din Șotânga începuse să se apropie de zona fierbinte a clasamentului. Chiar și așa, nonșalanța lui Zotic a fost atât de naturală, încât a preferat să urmărească desfășurarea primei reprize din propriul birou. Prea frig afară...

Dragnea cu ratările, Chiajna cu golul

Meciul a început extrem de echilibrat, cu mingea jucată cu preponderență în zona mediană. Lupta pentru supremație a fost atât de acerb consumată, încât în primele zece minute fazele de poartă au lipsit cu desăvârșire. Totuși, Mândru a spart barajul defensiv al Chiajnei, cu o pasă în adâncime pentru Lețu (13), care a tras în blocajul lui Gudea. După aceea, FCM-ul a avansat și mai mult liniile în terenul advers, pentru ca Dragnea (21) să șuteze cu exteriorul de la marginea careului mare, pe lângă, fază plecată de la Lețu. Replica Concordiei a venit târziu, din fază fixă. Ilie (25) a reluat cu capul peste poarta lui Zgâmbău, centrarea din lovitura liberă executată de Moldovan. A fost doar preludiul pentru golul lui Anton (32), care a fructificat centrarea inteligentă a lui Ciobanu, la care Coman și Zgâmbău au fost păcăliți.

Mândru s-a mai remarcat o dată, prin pasa filtrantă pentru același Dragnea (41), fază finalizată cu același deznodământ: șut la colțul scurt, în portar. Tot Dragnea (44) a închis repriza, printr-o nouă șansă irosită.

„Lucky Dodo”

În debutul reprizei secunde, dorința și insistența elevilor lui Becheanu a fost anihilată de norocul lui Dodo (51), mijloca șul ilfovenilor marcând cu un șut de la 25 de metri, deviat de Oprea, după o fază ca la rugby petrecută în careul lui Zgâmbău. Cu și mai mult plumb turnat în ghete după această reușită a formației lui Laurențiu Diniță, târgoviștenii nu și-au revenit. T. Calofir (59) a încercat poarta din unghi, dar mingea s-a dus doar în plasa laterală. Două minute mai târziu, F. Rasdan a trimis un trasor de la peste 30 de metri, însă Zgâmbău a fost la post și a respins în transversală. Apoi, a urmat imprudența lui Dumitru, care a luat al doilea galben (72) într-un mod stupid, pentru un fault la mijlocul terenului, zonă neutră. Eliminarea s-a văzut imediat și pe tabela de marcaj, acolo unde Ciobanu (74) a ridicat scorul la 3-0, șut la colțul lung, profitând de eroarea lui Mădăran. Până la final, doar Zgâmbău s-a mai remarcat din echipa FCM-ului, prin intervențiile sale. Mai întâi a scos cu piciorul torpila lui Moldovan (78), apoi s-a folosit de reflex pentru a respinge încercarea lui Savu (86). Cu siguranță, pentru FCM urmează o iarnă lungă și rece.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale