Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.07.2022 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Au trecut la treabă

Au trecut la treabă

Nici nu s-a încheiat bine stagiunea 2021-2022, iar conducerea Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița a început să pregătească noul sezon. S-au omologat rezultatele și clasamentele finale ale competițiilor organizate în fotbalul mic dâmbovițean, dar au fost stabilite și detalii importante legate de noul sezon, fiind aprobate listele echipelor care au drept de a se înscrie în Liga a 4-a și Liga a 5-a, dar și datele de începere ale competițiilor județene.

Va fi o vară plină, atât pentru Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița, cât și pentru membrii afiliați, care vor fi nevoiți să pregătească atent noul sezon, atât din punct de vedere sportiv, cât și administrativ. Sub actuala conducere lucrurile au început să arate mai bine în fotbalul mic dâmbovițean. Cel mai important lucru este acela că regulamentul a fost respectat, iar cine a greșit, indiferent de nume, a plătit.

Asta transformă fotbalul dâmbovițean într-un mediu curat, în care competiția este respectată, iar echipele participante pot lupta cu șanse egale, pentru un loc cât mai bun în clasament. Nivelul competițiilor este în creștere, cel mai bun exemplu fiind faptul că Roberto Ziduri, campioana județului, s-a luptat de la egal cu Dunărea Turris Turnu Măgurele, o echipă mai puternică din punct de vedere financiar, în barajul pentru promovarea în Liga a 3-a.

Formația din Ziduri a reprezentat cu succes județul Dâmbovița și chiar, dacă nu a promovat, putem spune că a ieșit cu fruntea sus din acest baraj. Principalul obiectiv al actualei conduceri AJF Dâmbovița a fost acela de a curăța fotbalul dâmbovițean de neregulile din ultimii ani, pentru a putea crește nivelul competițiilor județene.

Până acum s-a reușit acest lucru, însă este important ca membrii afiliați să conștientizeze că totul depinde de ei și că, indiferent de ceea ce își propune Asociația Județeană de Fotbal, este nevoie de o colaborare între cele două părți, pentru ca lucrurile să meargă în direcția potrivită. S-au făcut pași importanți în ultima perioadă, dar mai este mult de muncă, până când fotbalul dâmbovițean va ajunge unde îi este locul.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale