Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.12.2020 00:20

În județul Dâmbovița,


A A

Au sosit 1200 de tablete pentru elevi

Au sosit 1200 de tablete pentru elevi

* Suma repartizată către Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, prin HG 756, a fost de 3 milioane de lei * S-au achiziționat 1 milion de măști, 9000 de litri de dezinfectant, 1200 de tablete și 300 de laptopuri

 

Ștefan Khalil


Noul inspector general, Cătălina Homeghiu, a anunțat ieri că au sosit încă 1200 de tablete cu conexiune la internet pentru elevii dâmbovițeni! Recepția la sediul ISJ Dâmbovița a fost făcută în prezența domnului Secretar de Stat Sorin Ion. Achiziția a fost realizată de către ISJ Dâmbovița din sumele repartizate de către Ministerul Educației și Cercetării, conform HG 756/2020. De astăzi acestea vor ajunge în unitățile de învățământ. Suma repartizată către Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, prin HG 756 a fost de 3 milioane de lei. S-au achiziționat 1 milion de măști, 9000 de litri de dezinfectant, 1200 de tablete și 300 de laptopuri. Suma alocată tabletelor a fost de circa 1.040.000 lei. Astfel, continuă dezvoltarea învățământului online și în județul Dâmbovița, odată cu achiziționarea acestor gadgeturi, extrem de importante pentru elevi, mai ales pentru cei care nu au posibilitatea să-și achiziționeze așa astfel de aparate.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Biblioteca Județeană „I.H Rădulescu” Dâmbovița, acreditată ERASMUS
Descoperiri inedite despre personalități istorice
Ecouri după concertul "Romanțele Dorului"
Romanțele dorului au cucerit Sala Radio
Succes pentru programele ERASMUS în Dâmbovița
Sprijin pentru Căminul de bătrâni de la Pătroaia
Elevii cu performanțe deosebite scapă de Evaluarea Națională
Liceele cu zero la Bac merg spre învățământul profesional
28 de unități de învățământ beneficiază de programul "Masă Sănătoasă"
Duminica Înfricoșătoarei Judecăți


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale