Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.09.2014 00:12

Week-end cu poliția


A A

Au... curs dosarele penale pentru șoferii băuți

Au... curs dosarele penale pentru șoferii băuți
În acest sfârșit de săptămână, peste 400 polițiști au fost... pe teren

❚ Nu mai puțin de 8 bărbați au fost surprinși de polițiștii rutieri conducând autovehicule, deși consumaseră alcool


În perioada 29-31 august a.c., poliția dâmbovițeană a organizat 53 de acțiuni preventive, fiind instituite 37 de filtre rutiere și verificate în bazele de date 334 autovehicule. Pentru desfășurarea acestor activități, au fost angrenați 418 polițiști (273 au fost de ordine publică, 77 de poliție rutieră și 30 specializați în investigații criminale).

De asemenea, au participat și 21 de efective ale polițiștilor de la Transporturi. Au fost constatate 23 de infracțiuni, dintre care 18 la regimul circulației rutiere. 15 infracțiuni au fost depistate în flagrant delict. Polițiștii au intervenit și au aplicat 1063 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 184940 lei. Din totalul amenzilor aplicate, 125 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 3 la Legea 12/1990 pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Cele mai multe sancțiuni, 738, au fost aplicate de polițiști pentru nerespectarea prevederilor OUG privind circulația pe drumurile publice, 329 dintre acestea fiind pentru depășirea vitezei legale. 8 conducători auto au fost depistați în timp ce se deplasau pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, au fost reținute 19 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

 

 

Conducători auto sub influența băuturilor alcoolice...

În cursul zilei de 31 august a.c., polițiștii rutieri au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 38 de ani, în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Testați cu aparatul etilotest, aceștia au prezentat alcoolemii cuprinse între 0,60 și 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele șoferilor, polițiștii au întocmit dosare penale.

 

... sau fără permise

Tot pe perioada acestui weekend, polițiștii rutieri au depistat patru bărbați în timp ce rulau pe drumurile publice cu vehicule, deși nu dețineau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbații, cu vârste cuprinse între 16 și 38 de ani, sunt cercetați penal.

 

Compartimentul relații publice al Inspectoratului de Poliție al Județului Dâmbovița



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La limita guvernării europene
Studiu de fezabilitate aprobat pentru centura orașelor Pucioasa și Fieni
Cutremur de proporții la Găești și Șelaru
Performanță dâmbovițeană la Olimpiada Națională de Română
287 de locuri de muncă disponibile
CJ Dâmbovița, reprezentat la Comitetul European al Regiunilor
115 elevi la olimpiada „Cultură și spiritualitate românească”
Ziua internațională a cărții, la Muzeul „Casa Romanței”
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Amenzi usturătoare pentru șoferii băuți la volan


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale