Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.10.2014 00:14

Pe o parte se lucrează intens, dar pe alta...


A A

Au apărut primele probleme la asfaltările din Târgoviște

Au apărut primele probleme la asfaltările din Târgoviște
Vești bune pentru șoferi: de astăzi, Bulevardul I.C. Brătianu va fi redat circulației rutiere // Srtrada Radu de la Afumați, abia reabilitată, la un pas să o ia de la capăt!

❚ În municipiu sunt deschise mai multe șantiere pe PIDU A și PIDU B, iar echipa de conducere a primăriei speră ca până la venirea iernii lucrările să fie finalizate și să nu mai existe nici un drum neasfaltat ❚ Ieri se lucra intens pe Bulevardul I.C. Brătianu pentru a fi azi redat traficului rutier ❚ Viceprimarul Cristian Stan și-a exprimat ieri speranța ca lucrările să fie de bună calitate, pentru că - din păcate - tronsonul Radu de la Afumați – Petru Cercel, care abia a fost reabilitat, se pare că o va lua de la zero din cauza deficiențelor

ANA MARIA POPESCU


Se lucrează intens pe Bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Târgoviște, arteră rutieră ce face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU), zona B! Ieri, 1 octombrie, tronsonul de la intersecția cu strada Locotenent Stancu Ion până la intersecția cu strada Radu de la Afumați a fost închis traficului rutier pentru a se turna stratul de asfalt.

Potrivit autorităților locale, această porțiune de drum de pe cel mai circulat bulevard al municipiului va fi redată astăzi, 2 octombrie a.c., traficului rutier, însă, într-o stare mult mai modernă și mai bună. În municipiu sunt deschise mai multe șantiere pe PIDU A și PIDU B, iar echipa de conducere a primăriei speră ca până la venirea iernii lucrările să fie finalizate și să nu mai existe nici un drum început și lăsat de izbeliște.

Totodată, Executivul Primăriei speră ca lucrările executate în municipiu să fie de bună calitate și să nu se întâmple ca pe tronsonul Radu de la Afumați – Petru Cercel, acolo unde drumul prezintă denivelări și unde cel mai probabil lucrările vor fi reluate de la zero.

 

Speranțe pentru o iarnă fără drumuri neasfaltate

Ciprian Prisăcaru, primarul interimar al municipiului Târgoviște, a declarat:

„Pe Bulevardul I.C. Brătianu se toarnă stratul de uzură, s-a terminat cu bordurarea, cu amenajarea, cu pregătirea zonei pentru asfaltare și suntem siguri că toată această porțiune de drum, unul dintre cele mai circulate drumuri din municipiul Târgoviște, va fi pregătită să fie redată traficului rutier începând de mâine (n.n. – astăzi). Mai sunt și alte zone unde s-a terminat de asfaltat parcări, s-a terminat de turnat și al doilea strat. Dar, pe I.C. Brătianu s-au finalizat trotuare, s-au terminat bordurările și sperăm să intrăm în iarnă fără să mai avem vreun drum închis sau decapat și nefinalizat”.

Totodată, Cristian Stan, viceprimarul municipiului Târgoviște, a completat:

„Avem 5.220 metri pătrați, vreo 1.200 metri trotuare, practic cu această lucrare cred eu că se descongestionează foarte mult traficul rutier pe această zonă. În micro XII și în micro XI avem promisiunea constructorului că va fi finalizat, la nivel de asfaltare, până la sfârșitul acestui an. Va mai fi o lucrare mare pe Vlad Țepeș, spre Petru Cercel, unde se va sparge și sper ca până pe 15 noiembrie să se finalizeze și acolo. Eu îmi exprim speranța că ce se va turna acum va fi totuși de o calitate mai bună decât ce se întâmplă de la sensul giratoriu cu Radu de la Afumați către Petru Cercel, unde, din punctul meu de vedere, lucrările au fost făcute prost. Aștept punctul de vedere al dirigintelui de șantier și, dacă soluția pe care o va da acesta va fi de refacere a lucrării, se va face lucrarea”, a precizat ieri Cristian Stan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu
Norvegia, promovată la Târgoviște
Vot european la 16 ani
PSD Dâmbovița anunță lista candidaților pentru alegerile locale
Sinaxă monahală la Arhiepiscopia Târgoviște
Detectoare de fum montate de pompieri în locuințe


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale