Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.07.2019 00:10

Liga 1. Chindia Târgoviște – Viitorul Constanța 0-1 (0-0)


A A

Atitudine, dăruire, dar eșec

Atitudine, dăruire, dar eșec

❚ Cu o bună dinamică a jocului, dispusă la efort, dezinvoltă și dozată cu energia celor 4.500 de fani, Chindia chiar a arătat ca o echipă de Liga 1 ❚ Dincolo de rezultatul modest, Chindia a câștigat respect prin vivacitatea cu care s-a luat la trântă cu una dintre echipele mari ale campionatului ❚ Chindia a mai punctat vineri seară la un capitol, fiind încurajată din tribune de cei mai mulți suporteri dâmbovițeni prezenți la un meci care nu se joacă la Târgoviște ❚ Din păcate, câteva sute au rămas în afara stadionului, întrucât organizatorii nu au adminstrat decât un singur sector de tribună

 

COSTIN MIHAI

 


 

Stadion „Ilie Oană” Ploiești. Spectatori: 4.500. A marcat: Eric (54). Au arbitrat: Ovidiu Hațegan (Arad) – Sebastian Gheorghe (București), Mihai Marica (Bistrița). Rezervă: Iulian Dima (București). Observator: Alexandru Deaconu (București). Cartonașe galbene: Neicuțescu (43), Novac (59), Florea (68), C.Dinu (75), Leca (79), Neguț (90+5) / țîru (4), Kuipers (26), Târcoveanu (71).

Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu, Leca, Neciu (65 Dumitrașcu) – Novac – Neguț, Bic (64 Florea), L. Mihai, Neicuțescu (80 Burlacu) – Voduț. Antrenor: Viorel Moldovan.

Viitorul: Tordai – Boboc, țîru, Ghiță, Kuipers (46 de Nooijer) – Ciobanu, Artean, Târcoveanu – Eric (72 Ammari), Ganea (59 G. Iancu), Calcan. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Chiar dacă a vorbit frumos despre Chindia înaintea jocului, Gică Hagi a crezut că-i va fi simplu cu echipa lui Viorel Moldovan. „Regele” a păstrat doar patru dintre titularii cu care a umilit Dinamo (5-0), iar în partea secundă s-a văzut nevoit să apeleze inclusiv la cei pe care i-a anunțat că nu vor fi folosiți la Ploiești. Chindia a arătat solid contra liderului, mai ales în prima repriză, când a ratat deschiderea scorului prin Liviu Mihai (5) și Cristi Neguț (10), ultimul lovind bara, după o acțiune superbă, finalizată la colțul lung. Cu o bună dinamică a jocului, dispusă la efort, dezinvoltă și dozată cu energia celor 4.500 de fani, Chindia chiar a arătat ca o echipă de Liga 1. La fel și Aioani, încă o dată cel mai bun om al nostru, cu parade senzaționale pe tot parcursul meciului. Mai ales după golul lui Eric (54), care a pivotat relaxat prin fața lui Novac. Gabi Iancu a fost și el aproape de gol (59, 62), la prima atingere nimerind bara, însă și „Tabarcea” putea înscrie pentru târgovișteni în prelungiri. Dincolo de rezultatul modest, Chindia a câștigat respect prin vivacitatea cu care s-a luat la trântă cu una dintre echipele mari ale campionatului.

Chindia trebuie să arate ca o echipă de Liga 1 la toate capitolele!

Chindia a mai punctat vineri seară la un capitol, fiind încurajată din tribune de cei mai mulți suporteri dâmbovițeni prezenți la un meci care nu se joacă la Târgoviște. Din păcate, câteva sute au rămas în afara stadionului, întrucât organizatorii nu au adminstrat decât un singur sector de tribună. Tot din păcate, oamenii nu au avut de unde să-și procure materiale promoționale cu însemnele clubului. Și tot din păcate, în ciuda unui boom de imagine extraordinar, venit odată cu promovarea în Liga 1, nu am văzut niciun sponsor pe echipamentul de joc. Sunt lucruri care sperăm să se regleze în perioada următoare, pentru a arăta tuturor că suntem Chindia Târgoviște, o echipă de Liga 1 la toate capitolele.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Anonim la 22.07.2019 11:53

Nu are mari sanse sa ramana in liga 1. Depinde de cum va evolua Sibiul sau Voluntari, pe care le vad mai slabe, plus Dinamo, care este catastrofa...Aparare slaba dupa cum spuneti cu Viitorul. Da gol grasanul ala de Erik, brazilian naturalizat ardelean...Astia de la noi dorm in ghete...Portarul se arunca, dar nu poate. Nu este portar mare...Junior, ce sa-i ceri mai mult...Negut, baga capul in pamant si trage aiurea...Un jucator bun, la faza lui din minutul 9, inscria...El are nevoie de 10 ocazii sa marcheze un gol... In asa mod, nu avem sanse, cum.spuneam anterior. Era mai bina Chindia din 1996...Astia de acum sunt la piciorul broastei fata de aia de atunci...Sunt si echipe mai bune, mai putine...Nu prea ai cum sa te evidentiezi. Pe cine sa bati cu jocul Chindiei ? Nu prea avem pe cine. Cred ca o cam luam de la toate echipele...Sunt sceptic...Cred ca spun adevarul...Nu mai suntem in liga 2. Acolo era altceva...Succes totusi...


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire
Bate vântul păpădia, ca Pandurii pe Chindia
Flacăra, prima victorie din 2024
Primul eșec din play-out
CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale