Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.02.2016 23:09

Editorial sportiv:: Lovitura de la colț


A A

Ați ridicat sabia războiului...

Ați ridicat sabia războiului...

COSTIN MIHAI

 


 

În galeria echipei de baschet sunt și băieți simpatici. Am scris frumos despre grupul lor atunci când am considerat că merită asta. În plus, pentru cei care au uitat repede, nu rețin ca cineva din presa locală să-i fi luat apărarea colegului de breaslă, care-i speaker la meciurile de baschet, dar și liderul recunoscut al galeriei, după ce a fost alergat prin sala din Târgoviște de un suporter al echipei Sepsi Sf. Gheorghe.

Tot așa o să-mi apăr și un coleg de redacție, jignit grosolan de galeria târgovișteană duminica trecută, la Brașov, tot la un meci de baschet. Pentru că așa-i corect și colegial. Cum aici suntem o familie, atunci când unul are o problemă, devine a tuturor. Iar dacă un coleg a fost jignit public, atunci am fost și eu, la fel toți cei care reprezentăm acest ziar. Când arunci cu piatra ori ridici sabia războiului, e bine să fii pregătit! Nu mi-au plăcut niciodată asemenea conflicte, însă nici mi-a fost teamă să iau atitudine, indiferent că am deranjat oameni politici importanți sau sportivi gigant la nivel național. Cunosc foarte multe amănunte din interiorul galeriei târgoviștene, informații pe care nu vreau să le public, din respect pentru cei care chiar au calitate. Că unii dintre ei se lasă influențați ușor, chiar manipulați, să-și asume și eventuale repercusiuni. Însă, înainte de toate, să realizeze că pot face mult rău echipei pe care o susțin, nu doar bine.

Cât despre colegul de breaslă, căruia nu o să-i scriu numele în acest context, e printre ultimii în măsură să-mi spună cum trebuie moderată o emisiune. Eu nu am memoria scurtă și îi reamintesc cum decurgeau emisiunile lui de atac la adresa mea. Spre deosebire de alții, noi nu facem jocurile nimănui. Nici celor din club și nici din cele politice. Iar Gabriel Boriga a fost invitat la emisiunea pe care o moderez la Columna TV, la fel ca absolut toți cei care au putere decizională la CSM Târgoviște. Noi nu suntem „frățiorii” voleiului sau ai baschetului, însă nici dușmanii lor. Suntem jurnaliști și ne facem meseria, lăsând la latitudinea opiniei publice să ne evalueze. Câtă vreme suntem tratați cu respect, respect vom oferi și noi. Însă la atacuri ne apărăm obligatoriu. Nu ne vom pleca în fața nimănui și nu vom permite nimănui să ne ponegrească. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar semnalul a fost lansat. Noi suntem pregătiți. Haideți să vedeți ce iese!

P.S. „S-a întâmplat ceva în tribună. La sfârșitul meciului, galeria târgovișteană a adresat și scandări cu caracter xenobof, iar eu mi-am făcut treaba mea de comisar”, Svetlana Simion Drăgușin, comisarul delegat de FRB la meciul de baschet dintre Olimpia Brașov și CSM Târgoviște.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale