Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.05.2020 09:24

Editorial


A A

Atenție, vine valul!

George Coandă 


Deunăzi am pomenit de niște răzmerițe de Paști. Iar forțele de ordine acționează cu fereală și nu intervin mai dihai decât atunci când răzmerițele iau forma sălbăticiei. Iar liderii romilor, de pildă, pentru că, de Paști, clanuri dintre aceștia au declanșat violențele, stau pitiți și nu ies pe televiziuni să calmeze spiritele. Toți regii și împărații ăia de operetă, mucles. Nici un pâs!

 

Poliția și Jandarmeria sunt legate de mâini și de picioare ca să nu mai fie acuzate de niște politicieni nătângi că operează după „modelul 10 august”. Politicianism găunos. Când ordinea publică și liniștea națiunii, în fond, siguranța acesteia sunt puse în pericol, forțele de ordine trebuie a avea obligația patriotică de a acționa, legal, de bună seamă, să restabilească prin toate... forțele civilizația europeană în România.

 

Stop! Nu mai merge după cum îi taie capul pe politicieni. Din păcate, tot ăștia trebuie să reformeze Poliția și Jandarmeria. Acum, când am ajuns în al 12-lea ceas. Altminteri, din cauza prostiei lor, vor fi și ei luați de valul revoltelor!

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Brandul de media sau chiar mai mult?
Ni se mută pădurile din țară
Privire, la distanță, din balcon
8 săptămâni fără piața Schuman… m-am întors!
Distanțarea socială
Până și Universul se reciclează
Trianonul uitat
Din ordonanță-n ordonanță...
Plan Marshall sau Pasăre Phoenix pentru UE?
Nu știe dreapta ce face... dreapta


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale