Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.08.2018 00:13

La Târgoviște,


A A

Ateliere de animație digitală pentru copii

Ateliere de animație digitală pentru copii

*Acestea, precum și activități literar-artistice de multe feluri, sunt în prim-plan la Palatul Copiilor din Târgoviște, pentru luna august 2018

*Cluburi de vacanță, cu diverse activități cu/și despre roboți, ateliere de artă plastică, cum ar fi cel de pictură pe sticlă, se află și ele în programul estival al instituției

PETRE DRĂGUȚOIU


Audiții muzicale, pentru diferite genuri, respectiv ușoară, populară, clasică, vizionări de filme cu imagini din viața și opera unor artiști ai scenei muzicale românești, asupra cărora vom reveni după organizarea spectacolelor, sunt în prim-plan în activitățile Palatului Copiilor din Târgoviște, pentru luna august 2018, după cum ne-a afirmat prof. Cornelia Stan, directorul instituției.

Menționăm, dintre alte acțiuni, și cluburi de vacanță, cu diverse activități cu/și despre roboți, ateliere de artă plastică, cum ar fi cel de pictură pe sticlă, coordonat de prof. Dumitra Nicolae.

Există și ateliere de creație literară, ,,zâmbete în pași de dans”, mixaj de muzică, crearea de animație cu exemplificări în programul „Adobe Flash”.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Arghezi și un pariu câștigat
"100 de ani de la Marea Unire"
Un festival gata să dispară
Spectacolul „Carmen“, La București
Semănătorul dumnezeiesc
Problemele din învățământ, departe de a fi rezolvate
Festivalul Național de Romanțe "Crizantema de Aur"
Comemorarea victimelor Holocaustului
„O scrisoare pierdută”, comedie în dulcele stil caragialesc
Festivitățile de Ziua Educației


Editorial

"Crizantema de aur" – eternul dor din sufletul românilor

GEORGE COANDĂ


În clepsidra toamnei târgoviștene, iată, „Crizantema de aur” va înflori pentru a 51-a oară. Pentru cel ce semnează, tot pentru a 51-a oară, o cronică remember a acestei estraordinare, și prin longevitate, și prin prestigiu, manifestări de suflet a culturii românești, acest fast moment îi stârnește nostalgii inubliabile.

[citește tot...]


Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale