Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.08.2020 11:21

Ieri, la Văcărești,


A A

Atacatori împușcați după ce au tăiat doi polițiști

Atacatori împușcați după ce au tăiat doi polițiști

Doi polițiști au fost atacați și tăiați cu o coasă de către doi bărbați în localitatea Văcărești, oamenii legii ripostând cu focuri de armă și rănindu-i pe scandalagii, au informat, duminică seara, surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița.

 

Potrivit surselor, polițiștii fuseseră chemați printr-un apel la 112 care semnala faptul că o persoană face scandal.

 

"Doi polițiști au fost atacați și tăiați cu o coasă de doi scandalagii. Polițiștii au ripostat cu focuri de armă și i-au rănit pe cei doi. Atât polițiștii, cât și scandalagiii au fost transportați la spital", au precizat sursele din cadrul IPJ Dâmbovița.

 

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, jandarmerie și ambulanțe.

 

Unul dintre bărbații implicați în scandalul din localitatea Văcărești a fost împușcat de polițiști în picior, iar celălalt în abdomen, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița.

 

Potrivit sursei citate, duminică seara, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Văcărești, a sesizat prin numărul pentru apeluri de urgență 112, că are un conflict cu vecinii.

 

"De îndată, un echipaj de poliție, format din 2 agenți, s-a deplasat la fața locului pentru aplanarea conflictului, moment în care un bărbat i-ar fi amenințat cu un obiect ascuțit. Astfel, s-au efectuat focuri de armă în plan vertical pentru somarea persoanei implicate în conflict și, având în vedere faptul că nu a fost respectată somația, polițistul a executat foc de armă în urma căruia agresorul a fost vătămat în membrul inferior. În sprijinul agresorului a venit și fratele acestuia care ar fi agresat polițiștii cu același obiect ascuțit, și de această dată fiind utilizat armamentul din dotare. Bărbatul în cauză a fost împușcat în zona abdomenului", se precizează în informare IPJ.

 

În urma evenimentului, cei doi bărbați și agenții de poliție au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

Polițiștii continuă cercetarea la fața locului sub coordonarea procurorului de caz, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Șoșocismul de mahala
Constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „TURISM ÎN BUCEGI”
Gabriel Purcaru și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Moreni
Lipsa de medici, „rană deschisă” la Ambulanță
Balerinele din Dâmbovița au strălucit la Concursul Național „Lebăda de Cristal” 2024
La limita guvernării europene
Studiu de fezabilitate aprobat pentru centura orașelor Pucioasa și Fieni
Cutremur de proporții la Găești și Șelaru
Performanță dâmbovițeană la Olimpiada Națională de Română
287 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale