Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



11.02.2016 00:10

Spargere mai degrabă haioasă la Sala Sporturilor


A A

Atac la microfoanele și cablurile din Polivalentă

Atac la microfoanele și cablurile din Polivalentă
Pe aici s-a pătruns în Sala Sporturilor, ușa firavă din termopan fiind îndepărtată ușor de făptuitori

❚ Cu cinci minute înainte de miezul nopții de marți spre miecuri, un individ a pătruns pe o ușă laterală, singura care nu era echipată cu alarmă. Acesta s-a plimbat apoi în voie prin sală și a dat atacul la camera de serviciu, de unde a sustras o stație de amplificare, microfoane, cabluri și alte astfel de lucruri ❚ Poate că un obiectiv sportiv de o asemenea importanță ar trebui supravegheat în permanență. Surprinde faptul că făptuitorii au ignorat obiecte mai valoroase, precum echipamente sportive sau aparatură electronică, alegând să fure microfoane și cabluri ❚ Atacul de la Polivalentă a picat cum nu se poate mai prost pentru cei care muncesc aici. Imaginile suprinse la un meci de volei, în timpul căruia a fost arborat un banner imens, care conținea un mesaj jenant, demonstrează implicarea angajaților sălii

COSTIN MIHAI

 


 

Prinși la mijloc în scandalul „bannerului rușinii”, afișat la un meci de volei CSM Târgoviște – CSM București, angajații Sălii Sporturilor s-au mai trezit acum cu un necaz pe cap. Polivalenta a fost prădată de hoți marți noapte, care au profitat de faptul că nu mai este supravegheată după ora 23.00. Cu cinci minute înainte de miezul nopții, un individ a pătruns pe o ușă laterală, singura care nu era echipată cu alarmă. Acesta s-a plimbat apoi în voie prin sală și a dat atacul la camera de serviciu, de unde a sustras o stație de amplificare, microfoane, cabluri și alte astfel de lucruri. Paguba a fost estimată la câteva mii de lei.

Hoții au ignorat obiecte mai valoroase

Sesizată de administratorul sălii, Poliția a demarat cercetări pentru identificarea vinovaților, apelând și la ajutorul unui câine antrenat special pentru astfel de evenimente. Imagini cu făptuitorul au fost surprinse pe camerele de supraveghere montate în sală, înlesnind astfel misiunea anchetatorilor. Poate că un obiectiv sportiv de o asemenea importanță ar trebui supravegheat în permanență. Surprinde că făptuitorii au ignorat obiecte mai valoroase, precum echipamente sportive sau aparatură electronică, alegând să fure microfoane și cabluri. Ca idee, numai o pereche de adidași ai sportivelor de la CSM Târgoviște poate depăși suma de 200 de euro.

Polivalenta atrage scandalurile ca un magnet

Atacul de la Polivalentă a picat cum nu se poate mai prost pentru cei care muncesc aici. Imaginile surprinse la un meci de volei în timpul căruia a fost arborat un banner imens, care conținea un mesaj jenant, demonstrează implicarea angajaților sălii. Se vede clar cum aceștia retrag bannerul de pe peretele sălii, în condițiile în care ar fi trebuit să interzică montarea lui. La scenă au asistat și zeci de polițiști locali, mai degrabă amuzați decât deranjați de mesajul transmis: „Ne p... pe voi!”.

P.S. Glumind puțin, așa s-a rezolvat și problema crainicului sălii, atât de dezbătută la CSM Târgoviște. Nu mai există microfoane! Nu cunoaștem dacă hoții au sustras și bannerele afișate la meciurile de volei și de baschet.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale