Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.12.2016 00:08

Revin emoțiile


A A

Astăzi se dă verdictul în cazul Petrești - IL Caragiale

Astăzi se dă verdictul în cazul Petrești - IL Caragiale
Ioniță de la IL Caragiale și Jordan de la Petrești sunt siguri de o victorie astăzi la Comisia de Recurs a FRF. Să vedem cine va pierde pariul!

❚ „Cred că nu vor fi probleme la Comisia de Recurs a FRF. Nu avem cum să nu câștigăm meciul la masa verde. Au mai fost cazuri similare și s-a dat câștig cu 3-0”, este sigur de reușită Nelu Ioniță, antrenorul Viitorului IL Caragiale ❚ „Nici nu se va judeca acest caz. Clubul din Caragiale nu deține CIS și nu are cum să câștige la masa verde. Nu am nicio emoție, voi câștiga. Noi ne pregătim de rejucare”, pozează la fel de convins de victorie și Jordan Ivașcu, de la CS Petrești

COSTINEL NEAGU

 


 

Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal va judeca astăzi cazul dintre CS Petrești și Viitorul IL Caragiale, născut după un meci întrerupt în minul 80, din cauza lipsei asistenței medicale. În prima instanță, la Comisia de Competiții și Disciplină, IL Caragiale a câștigat la masa verde, decizie întoarsă la Comsia Apel din cadrul AJF Dâmbovița, care a hotărât ca meciul să se rejoace din minutul 80. Partida are implicații în lupta pentru evitarea retrogradării, CS Petrești și Viitorul IL Caragiale fiind prinse în această zonă.

Nelu Ioniță: „Nu avem cum să nu câștigăm meciul”

Oficalii de la IL Caragiale sunt siguri că vor câștiga meciul la masa verde, așa cum a dictat CCD într-o primă fază. „Cred că nu vor fi probleme la Comisia de Recurs a FRF. Nu avem cum să nu câștigăm meciul la masa verde. Noi am trimis toate documentele pe care ni le-a cerut, inclusiv probe video. Așteptam să vedem ce va hotărî Comisia de Recurs. Eu cred că vom câștiga joi. Au mai fost cazuri similare și s-a dat câștig cu 3-0 la masa verde. Vrem să demonstrăm doar că avem dreptate, nimic mai mult. Vom cere și cheltuilelile, 700 de lei taxa către Comisia de Recurs, plus cele de transport, atât la Târgoviște, cât și la București. Sperăm ca decizia să ne fie favorabilă și să câștigăm la federație”, s-a exprimat Nelu Ioniță, antrenorul echipei din IL Caragiale.

Jordan Ivașcu: „Nu vem nicio emoție, vom câștiga sigur”

CS Petrești a terminat turul de campionat pe ultimul loc la Liga a IV-a, cu numai opt puncte acumulate. Cum situația financiară a echipei este destul de grea, Jordan Ivașcu a demarat discuții pentru a ceda echipa celor de la Corbii Mari. Oficialul de la Petrești este însă sigur de reușită în litigiul cu IL Caragiale și se pregătește de rejucare. „Nici nu se va judeca acest caz. Clubul din Caragiale nu deține CIS (Certificat de Identitate Sportivă) și nu are cum să câștige la masa verde. Se va da soluția ca în cazul de la Finta - Bucșani. Nu am nicio emoție, voi câștiga. Noi ne pregătim de rejucare”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale