Teme principale

Prima pagină (PDF)

Newsletter

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.03.2018 00:21

Pomicultorii de pe Valea Dâmboviței au înființat…


A A

Asociația agricolă „Frumosul de Voinești”

Asociația agricolă  „Frumosul de Voinești”

* Noua asociație este, în opinia primarului de la Voinești, Sandu Gabriel Dănuț, cea mai importantă organizație de acest tip din zonă * „Cred că această asociație, în câțiva ani, își va intra în drepturi și va fi un lucru extraordinar de bun pentru pomicultorii din comuna Voinești”, a declarat recent primarul localității, Sandu Gabriel Dănuț

VIOLETA STANCIU

 


 

În sfârșit, după numeroase tatonări, pomicultorii de pe Valea Dâmboviței și-au făcut asociație agricolă, trecând astfel de la vis... la realitate! Aceasta se numește „Frumosul de Voinești” și este, în opinia primarului de la Voinești, Sandu Gabriel Dănuț, cea mai importantă organizație de acest tip... din zonă. După ce s-au asociat, membrii fondatori s-au pus imediat pe treabă, iar primul pas pe care l-au făcut a constat în achiziționarea de îngrășăminte chimice la un preț mult mai redus față de ceea ce este în prezent pe piață.

Au și apărut primele avantaje: îngrășăminte la preț redus

„Eu nu fac parte din asociație. Este adevărat că aceasta s-a înființat la propunerea mea și sunt foarte mulțumit. De curând, prin asociație, toți membrii asociației s-au mobilizat și au cumpărat îngrășăminte chimice, la un preț mult mai bun față de ce este în magazine... Ba mai mult, am înțeles că cei de la asociație lucrează la o procedură pentru a achiziționa și pesticide, deci un lucru extraordinar de bun.

„Viitorul, și pentru pomicultori, înseamnă asocierea”

Cred că această asociație, în câțiva ani, își va intra în drepturi și va fi un lucru extraordinar de bun pentru pomicultorii din comuna Voinești”, ne-a declarat recent primarul localității, Sandu Gabriel Dănuț. Întrebat dacă aceasta este unica asociație agricolă înființată pe Valea Dâmboviței, edilul de la Voinești ne-a declarat că este „prima în care văd că se face ceva și văd că lucrurile se mișcă. Cel mai important lucru este faptul că 35 de membri fondatori au înțeles că viitorul, și pentru pomicultori, înseamnă asocierea, iar acesta este cel mai benefic lucru”.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

În Dâmbovița, culturile de rapiță câștigă teren
56 de fermieri, în vizorul specialiștilor fitosanitari
Sindicatele din Apărare renunță la procesul cu Ministerul Economiei
Turiștii români, baza turismului dâmbovițean
Producție prea mare și prețuri prea mici la fructe
Fermierii dâmbovițeni, sub amenințarea pestei porcine
Analiza de risc la securitate fizică, obligatorie
APIA verifică peste 2700 de ferme
"Înființare centru social pentru persoane vârstnice prin reabilitare clădire P+2, nr.18, str. Rândunelelor, Pucioasa, județ Dâmbovița"
Piața din Moreni, în pragul falimentului


Editorial

Români uitați în propria lor vatră

George Coandă


Am fost, pentru a-mi trata inima într-o stațiune cardioclimaterică, câteva săptămâni în așa-zisa „secuime” sau „maghiarime”, cum cu o tembelă pornire neprofesionistă și o crasă necunoaștere a istoriei se titrează pe burtierele ori pe crawlurile tuturor televiziunilor românești.

De ani buni... [citește tot...]Follow artpress_tgv on Twitter


Poșta redacției: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in secțiunea dedicată postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale