Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.05.2023 00:17

Ieri, n ședința CJPV,


A A

Asistența social pentru vrstnici, n vizorul pensionarilor

Asistența social pentru vrstnici, n vizorul pensionarilor

*Subiectul principal al întâlnirii a vizat preocuparea Consiliului Local Târgoviște, a Direcției de Asistenț Social, cu privire la dezvoltarea serviciilor de îngrijire la domiciliu a vârstnicilor

 

În Sala Mihai Viteazul (Sala Mic) a instituției Prefectului Dâmbovița, ieri, 23 mai, a avut loc ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic privind problemele persoanelor vârstnice, desfșurat în comun cu ședința Consiliului Județean al Pensionarilor și Persoanelor Vârstnice Dâmbovița. Subiectul principal al întâlnirii a vizat preocuparea Consiliului Local Târgoviște, a Direcției de Asistenț Social, cu privire la dezvoltarea serviciilor de îngrijire la domiciliu a vârstnicilor, a persoanelor de peste 65 de ani, cuprinși în centrele din Târgoviște.

Acest subpunct a fost prezentat de ctre directorul Direcției de Asistenț Social din cadrul Primriei Târgoviște, Marcela Iordache. Aceasta a vorbit despre dezvoltarea serviciilor sociale pentru persoanele vârstnice peste 65 de ani, în cadrul serviciilor de îngrijire la domiciliu, dar și în centrele din municipiul Târgoviște.

La aceast ședinț, alturi de președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița, Gherghe Popa, au participat, prefectul județului, Claudia Gilia, subprefectul Corneliu Slișteanu, directorul Casei Județene de Pensii Dâmbovița, Toni Ciprian Mihai și membrii Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița.

Spre finalul ședinței, Dobra Napoleon, reprezentantul pensionarilor de pe Valea Dâmboviței, a ridicat problema spațiului pentru arhiv pe care trebuie s o aib salariații de la  unitțile din municipiu, oferind ca exemplu Mondo Trans, unde arhiva a fost mutat într-o camer imposibil de ptruns și nu are nimeni acces.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Muzeul Scriitorilor Dmbovițeni a fost redeschis
Rsucire iohannist cu... sticl spart
Und verde pentru construcția rețelei de gaze naturale
Uniunea Sanitas Dmbovița, alturi de colegii de la nivel național
Activitate dedicat Zilei Internaționale a Copilului
Parada Copiilor, bucuria a peste 4000 de copii, prinți și bunici la Trgoviște
Ședinț festiv a CJD desfșurat la Palatul Brncovenesc
O grev care anun marea furtun romneasc
Gala de Excelenț a Județului Dmbovița
Ziua Internațional a Copiilor este srbtorit astzi la TrgoviștePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rsucire iohannist cu... sticl spart

Domnia sa preedintele României Klaus Werner Iohannis este neam ca obârie etnic. i, de la un neam te atepi s fie exact, nu-i aa, ca un neam precis, ca un „Mercedes”. Dar Domnia sa Klaus Werner Iohannis este neam de-al nostru, de pe malul Cibinului, aa c s-a molipsit de unele metehne mioritice. Asta e.

Deunzi a aprut mre, nu pentru c ar avea vreun metru i optzeci de centimetri, ci, pur... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale