Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.09.2023 00:13

La Voinești,


A A

Asfaltări în "rafală" prin Programul "Anghel Saligny"

Asfaltări în

*„Vom continua cu Valea Scheii în satul Manga, cu asfaltare în satul Lunca (ce a rămas) și satul Oncești în totalitate”, a transmis primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 

Violeta Stanciu


Promisiune îndeplinită la Voinești! Primarul Sandu Gabriel Dănuț a anunțat în urmă cu puțin timp că toate străduțele din satul Suduleni au fost asfaltate prin Programul guvernamental „Anghel Saligny”. În perioada următoare se vor realiza și investițiile complementare, precum șanțurile betonate pentru scurgerea apelor pluviale, podețele pentru accesul în gospodării, acostamentele, indicatoare rutiere și marcajele.

„Așa cum am promis, pe o lungime de aproximativ 5 km, toate străzile au fost asfaltate cu ambele straturi (binder și stratul de uzură). Am realizat acest deziderat în trei săptămâni de activitate, în fiecare zi lucrătoare. Totul este conform proiectului depus, calitatea lucrărilor rămâne să o apreciați dumneavoastră. În perioada următoare vom continua acest proiect prin realizarea șanțurilor betonate pentru scurgerea apelor pluviale, podețe pentru accesul în gospodărie, acostamente, indicatoare rutiere și marcaje. Vom continua cu Valea Scheii în satul Manga, cu asfaltare în satul Lunca (ce a rămas) și satul Oncești în totalitate. Vă mulțumim pentru încrederea și sprijinul acordat! Suntem aici pentru dumneavoastră!”, a transmis primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Asfalt pe toate străzile, gaze în toate satele”
518 locuri de muncă disponibile
Moș Crăciun a venit devreme la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița
Proiecte de investiții majore la Raciu
Reabilitarea infrastructurii rutiere din Runcu
Progrese de amploare pentru trei investiții din comuna Raciu
„Valurile sunt prea mari și ei nu mai stăpânesc barca”
Salariații din industria de Apărare respectarea promisiunii Guvernului
„Anul acesta vor fi 200 de gospodării abonate la gaze”
Regenerarea pădurilor în Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Se conturează Manifestul 2024-2029

În vara anului viitor se va termina mandatul actualilor aleși din instituțiile europene, iar alegerile pentru Parlamentul European din 2024 sunt deja un subiect pe agenda politică din capitalele statelor membre UE. Desigur, alegerea eurodeputațiilor este importantă, dar atenția experților se îndreaptă mai ales asupra noii Comisii Europene. Printr-un eveniment derulat la sfarsitul lunii noiembrie s-a lansat și #Agenda24to29,... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale