Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.11.2016 00:19

Editorial


A A

"Asasinii economici" lovesc soarta României


GEORGE COANDĂ


Este evident astăzi pentru toți românii că patria lor este cu fiecare zi, chiar cu fiecare oră, ucisă cu un sadism atât de feroce încât nu-ți vine a crede că se întâmplă acum, la începutul celui de-al treilea mileniu după Hristos. Iar guvernul de strânsură tehnocrată al lui Dacian Julien Cioloș este un executant obedient al „asasinilor economici” multinaționali. Căci, de un an de zile de când a fost adus pe căi, în niciun caz ortodoxe, în Palatul Victoria face ce face și mai înfige un cuțit de măcelărie în viața și așa cumplit de nenorocită a locuitorilor țării, din care mai bine de patruzeci la sută își duc traiul la pragul sărăciei sau sub acest prag. Ca atare, este îndreptățită uimirea mea și nu numai când anumite sondaje de opinie îl creditează cu peste 30 de procente în încredere pe actualul premier al lui Iohannis, un independent fățiș… aliniat politic. Este o aiureală pusă la cale… pas cu pas. Hai să vedem dacă a făcut ceva ca „asasinii politici” euroatlantici și postsovietici să nu mai acționeze criminal la ființa și dăinuirea acestui popor. Ați observat că a făcut cumva ceva? Nimic. Absolut nimic. Marele „asasin economic” aproape că a băgat în faliment România, împrumutul pe care i l-a acordat a întrecut monstruos pe cel făcut de Nicolae Ceaușescu, dar pe care-l investise în dezvoltare. Alți asasini ne-au luat pe nimic o parte din resursele naturale, au devastat pădurile, au făcut praf și pulbere impresionantul fond industrial românesc. Chiar Bruxelles-ul este unul dintre acești asasini. Un alt mare asasin este „imperiul răului” al lui Vladimir Putin. Și pe mâna de gheață a căruia a dat industrii profitabile – cum este cea siderurgică – chiar guvernanții postdecembri ști. Stupefiant, nu? Acești guvernanți au fost complici, fără neam și țară, ai acestor asasini. Sper, dar mi-e teamă că este o iluzie pierdută, ca românii să-i pedepsească pe cei care încă îndrăznesc, sfidându-i, să candideze la actualele alegeri parlamentare, așa cum merită, alungându-i din istorie. Și după aia, punct și de la capăt. Dar nu conform viziunii iohanniste, care s-a dovedit falimentară. Ci ca o dreaptă răzbunare.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale